kyk yurt oda değişikliği
Merhaba kızlar 2 haftadır yurttayım fakat oda arkadaşımla çok sıkıntı çekiyorum. Ben odamı kendim seçmişken kız benim eczacılık okuduğumu bilip gelmiş odaya (tıp okuyor o da). Ben ilk başta sevindim derslerde yardımcı olur diye düşündüm ilk hafta ağlayıp zırlamalarla geçti ve ben hiç uyuyamadım. Yurt yeni olduğu için eşyalar toz halinde banyo dahil. "Ben o banyoda duş almam" triplerine girdi bende pis kokmaktansa banyoyu yıkayıp duş alayım dedim ve arkamdan o da banyoya girdi. Duş almam orda dediği halde. Banyoyu pis bırakıyor kedi gibi saçını döküyor sifonu çekmeyi dahi beceremiyor. 5 defa orayı pislik halinde gördüm uyarmama rağmen temizlemedi. Bende ona inat temizlemedim temizlikçi abla gelip temiz tutun burayı yoksa hasta olursunuz dedi o da sizin işiniz ne neden temizlemiyorsunuz falan dedi.
Bi ara aceleden çıkınca okuldan yatağımı düzeltmemişim sonraki sabah bunu söyleyip o da yatağını yapmadan gitti benim düzeltmemi bekledi ama yapmadım akşam da "ben duzeltmemis miyim yatağımı?" dedi.
Ayrıca ağlamaları da sırf sevgilisi için. Bağıra çağıra konuşmalar rahatsız etmeler.. Ders dahi çalıştığı yok ve hep "okumak istemiyorum" diyor ben 2 haftadır ders çalışamadım konsantrasyonum bozuldu. Ağlamalarından uykusuz kalkıyorum her sabah.
Odamız pisti ve kaç defa ona gel dışarı çıkıp malzeme alalım temizleyelim burayı dedim o da diğer oda arkadaşımız gelsin yaparız dedi. O oda arkadaşı da onun lise arkadaşı. Dün gece geldi ve ben ona kusura bakma kirli biraz buralar temizlemek için seni bekledim dedim o da bana "keşke beklemeseydiniz" diyip güldü. Yatağına nevresim sermekten aciz biri bu da öyle düşünün.
Tıp okuyan kız ayrıca çok garip davranıyor bana diğer arkadaşları geldiğinde beni en arka plana atıyor önyargılı davranıyor konuşmuyor bile. Kızların yanında sevimli bi şekilde bana "oda arkadaşımmmm" diyor ama o kadar bile samimi değiliz onunla. Oda arkadaşımız gelince telefondan sessiz konuşmalar rahatsız etmememeler falan... Benimleyken odanın camlarını kıracak şekilde bağırıp konuşuyordu.
Fazla ikiyüzlü buluyorum onu ve hiçbir şey bilmediği için temizliği dahi üstüme yıkacak eminim. Ben ayrılmak istiyorum ama dün en yakın arkadaşıma bunu bahsederken " ortamı güzelleştirecek sizlersiniz" dedi. Ben onunla tanıştığım ilk günden beri huzursuzum ve gelecek kişinin lise arkadaşı olduğunu öğrenince beni tamamiyen dışlayacağını hissettim ve öyle oldu da. Annem odanı değiştirirsen ya onlara benzeyen kişiler tekrar karşına çıkarsa diyor. Kafam karışık kızlar :( :(