la roche posay effaclar jel vs bioderma sensibio foaming jel?

sizce hangisini tercih etmeliyim süslüler? süslüdeki yorumları da okudum ve son ikiye bunları bıraktım. karma, yanaklar kuru hassas bi cilde sahibim. ufak tefek sivilcelerim var ama ciddi düzeyde değiller. yüzümü göz makyajı dahil temizlesin istiyorum, başka önerilere de açığım fikir verebilirseniz çok sevinirim :/

1. Effaclar nefretlik ya. 2ay kullandım effaclari yüzümü sivilce basmıştı. Sonra gitti bioderma sebium jel aldım rahatladım. Millet bioderma için geriyor demiş ama ben germe yaşamadım süslü. Effaclar daha çok geriyordu cildimi. Biodermanın gözünün yağını yiyeyim.

11 mayıs 2020 16:29

2. Süslü nasıl bu ikiye indirdiniz. Effaclar ile avene cleanance veya bioderma sebium arasında kalsanız veya sensibio ile toleriane arasında kalsanız anlamlı olurdu da bunlar bağlantısız iki ürün gibi :)  temel olarak effaclar hassas olmayan yağlı ciltler için bir ürün sensibio adı üzerinde hassas ciltler için. kuruluklar ve ciddi bir hassasiyet varsa effaclar önermem. Ben effacları dönüşümlü  kullanıyorum, siyah noktalarıma iyi geliyor fakat en kuvvetli temizleyicilerden. Hassas ciltlere cok önerilmiyor

11 mayıs 2020 16:30

3. yanakların kuru ve hassassa asla effaclar jel değil. benim yağlı cildimi kupkuru yaptı ve cilt tipimi değiştirdi resmen. nefretlik olmasına katılıyorum, kullandığım dönem (1 ay kullanmıştım) yüzüm sivilceden geçilmiyordu ve kullanmayı bırakınca sivilceler azaldı. bioderma hiç kullanmadım ama daha iyi olduğunu düşünüyorum.

11 mayıs 2020 16:37

4. cevaplarınız için çok teşekkür ederim süslüler <3

(yazar: putiye) süslü birkaç yorumda hassas cildi olanların lrp effaclar'dan memnun kaldığını görünce gaza geldim sanırım :( ilk amacım hassaslık değil de artık cildimi cidden iyi temizleyen bir ürün kullanmaktı, haklısınız doğru bir kıyaslama olmadı. ciddi boyutta hassasiyet olmasa da cildim kızararak reaksiyon vermeye yatkın.

a3 süslü cosrx'i duymamıştım ona da bakayım. yves rocher'nin göz makyaj temizleyicisini kullanıyorum memnunum ama cildim için sadece jel kullanıyordum (yine yves rocher'nin hydra vegetal) kullandığım jelde de gözüme gelme korkusu olmasın istiyorum o yüzden göz makyajını da belirtmiştim

11 mayıs 2020 16:57

5. aslında başlıkta da ikiye ayrılmıştı herkes. ya sivilce basıyor ya da mucizeler yaratıyordu. bioderma'yı bilmiyorum ama lrp effaclar jel kullanıyorum hatta tonik ve k+ ile beraber. benim de cildim tam sizinki gibi hatta başlarda yanlış yaptım diye korkmuştum yanaklarımı çok kurutacak diye düşünmüştüm. sivilce kusacağını beklemiştim cildimin. ama öyle olmadı. çenemde epey sivilce vardı kullanmaya başlarken, t bölgem de yağlıydı. ama bu üç ürünü beraber kullanınca hem t bölgemdeki yağlanmayı engelledi hem de sivilcelerimi kuruttu. yeni sivilce de çıkartmıyorum. 1 ay oldu kullanmaya başlayalı. ben büyük şişe almadan önce tester kullanmıştım 1 hafta kadar. tabii ki sizi yanıltmak istemem, çoğunlukla memnun kalınmamış.

11 mayıs 2020 16:57

6. Cerave foaming cleansera bir bakmanızı önereceğim süslü. Bu effaclar kadar kurutucu degil ama yine de iyi arındırıyor. Ben genellikle sabahları bununla akşamları effaclar ile temizliyorum (pek makyaj yapmıyorum yaparsam da yağ ile temizliyorum öncesinde yoksa iyi köpürmüyor zaten jeller).

11 mayıs 2020 17:13

7. Lrpnin tek beğenmediğim serisi effeclar serisi. Gerçekten çok kötü, değişik bi kuruluk yaptı bende kocaman derin sivilceler çıkarttı. Bioderma kullanıyorum üç Yıldır avene ile değişimli çok memnunum

11 mayıs 2020 18:47

8. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim süslüler sanırım benim cilt tipim için bioderma daha risksiz bir seçenek olacak <3

(diğer önerilere de bakacağım)

11 mayıs 2020 22:41

9. effacların olayı zaten sivilce basması. yağlı viltler için uygun.  ilk başta bütün sivilceleri çıkartıyor sonra yok ediyor

12 mayıs 2020 00:46