la roche posay mi avene mi almalıyım?

süslüler hangisinin cica kremini önerirsiniz cildim yağlı sivilce izlerim var ve iğneli lazer yaptırıyorum kullanan varsa hangisini almalıyım  ya da başka krem öneriniz var mi?

1. Süslüm ben de her ikisi de var. Benim de cildim karma ve akneye eğilimli. La Roche'un ürünü daha yağlı bir yapıda olduğundan bende sivilce yaptı. Avene'in ürünü çok yağlı değil ben de sivilce yapmadı bu yüzden yüzümde çok rahat kullanabiliyorum. Etki olarak kıyaslayacaksam onarım konusunda la Roche çok daha etkili ve hızlı benim cildimde. Ancak kızarıklığı giderme cildi rahatlatma açısından avene'i daha başarılı buldum.

30 mart 2023 22:48

2. Teşekkür ederim süslü

30 mart 2023 22:54

3. ben avene kullanıyorum ama verim alamadım açıkçası ya belki yanlış da kullanıyor olabilir ama aldıktan sonra cosmedi gördüm mesela insanlar bayaa övüyodu avene ve lrpye göre çok ucuzdu şimdi alacak olsam daha ucuz markalara yönelirdim sanki hiç etkisi yok gibi geldi lrpye de şans vermicem daha ucuzu varken

31 mart 2023 02:03

4. Ben lrp aldım ama pek beklediğim gibi bir etki alamadım, sudocrem etkisi aldım biraz. Yağlı, hassas ve sivilceye meyilli bir cildim var. Sonra aklıma yıllar önce dermatoloğumun önerdiği bir krem geldi onu kullanıyorum. Dermoskin topicalbiotin t. Kuru ciltler için ama beni rahatsız etmiyor, n versiyonu normal ciltler için. Yüzümü çok iyi toparladı birkaç günde. Başlığına da yazmıştım.

31 mart 2023 02:41

5. ikisininde ürünlerini keyifle kullandım. la roche çok popüler ve herkesin sevdiği dilinden düşürmediği bir marka. fakat zaman zaman memnun olmayanları, faydasını görmeyenleri de duydum. ben avene diyorum.

31 mart 2023 15:31