mac kiremit rengi ruj önerisi?

selam süslüler. bildiğiniz üzere şu an macte 2 al 1 öde kampanyası var. tam olarak kiremit renginde bir ruj arıyorum, çok kırmızı olmasın ve çok koyu olmasın istiyorum. golden rose 16 gibi. çok parlak olmazsa sevinirim. öneriniz var mıdır? sitesindeki renkler hep farklı çıkıyor diye bir türlü karar veremedim, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürlerrr

1. Bence mac taupe ama mac’in Birçok rujunun duruşu dudaktan dudağa değişiyor. O yüzden emin değilim ama kiremit denince aklıma taupe gelir.

28 temmuz 2020 17:07

2. Mac chili, hatta powder kiss serisinden devoted to chili de olur. Mac chili'yi geçen sene dünya ruj gününde hediye olarak almıştım o günden beri aşkım kendisi. Bir ruja 100 lira vermek benim için zor. Bu ruj sayesinde dupe'dan ziyade orijinal ürünlerin her türlü daha üstün olduğunu gördüm. Bu ruja dupe birçok ruj denedim ama hiçbiri aynı dokuyu aynı tonu vermiyor.

28 temmuz 2020 18:58

3. Üstte bir anonim yazmışken belirtmek isterim mac marrakesh kahve alt tonlu bir kiremit rengi. Mac chili kırmızı alt tonlu. Beyaz tenliyseniz dudağınızda kırmızı ruja da kayabilir. İnternetten ten renginize uygun swatchları incelemenizi tavsiye ederim.

28 temmuz 2020 19:03

4. süslüler beyaz tenliyim, hepsinine bakacağım, hepinize tek tek çok teşekkür ederim hele bir de fotoğraf ekleyen süslüümmm kocaman kalp hepinizee <33333

29 temmuz 2020 10:21