makyajmidedin aysegul youtube kanalını mı satmış? kanalda çok alakasız bir video var?

makyaj kanalında (link: https://youtu.be/5jenifsdsvi böyle) bir video nasıl yayınlanır.

1. (link: https://youtu.be/5jEnifSDsvI Video) linki

24 mayıs 2022 14:45

2. A2 bu kadar tutarsız dengesiz bir influencer görmedim yine aylardır hiç bir paylaşım yapmıyordu, sanırım son bir haftadır yine aktiflesmeye ve deli gibi link vermeye başlamıştı. Ne olursa olsun Yılların anısı olan kanalını para için satmış olabilir mi?

24 mayıs 2022 14:55

3. Of çok gıcık bir tip. Bu clubhouse zamanı oda açıyordu, pek insan olmuyordu girip dinliyordum bazen. Travmaları anlattıkları bir akşam ben çok yakınımın ölümü üzerine bende kalan travmamı konuşmuştum salak saçma dalga geçmeye çalışmıştı. Mod olan bi erkek arkadaşı özelden ulaşıp Ayşegül adına özür dilerim o bugünlerde peki değil kusura bakma demişti hahahahahahahah

Çooook eskiden, ilk video çektiği zamanlar eğlenceliydi şimdi onun da kafa gitmiş

24 mayıs 2022 15:00

4. uzun hastalik sureci ve babasini kaybettikten sonra toparlayamamis olabilir. olanlarin ic yuzunu bilmeden bu kadar sallamamak lazim bence.

24 mayıs 2022 16:41