mavi diploma???????????????? ?

kızlar mavi diploma ne kadar önemli? mavi diploma vermeyen bir okulun mühendisliğinden mezunum. iş imkanım var mı avrupa birliğinde?

1. süslü mavi diploma sayesinde aldığınız lisans eğitimi uluslararası düzeyde geçerli oluyor. bu nedenle eğer siz yurt dışında yüksek lisans yapmak isterseniz, mavi diploma olmadığı için yüksekğe başlayamazsınız. Çünkü lisansınız geçerli olmuş olmuyor.

Benim bilgim bu şekilde ama duyduğum bu. yanlış olabilir.

7 ocak 2019 15:35

2. HANGİ ÜNİDESİN?

7 ocak 2019 15:38

3. internetten baktım aslında çok fazla üniversite mavi diplomaya sahipmiş. hepsi de köklü üniversiteler ancak içinde öyle çok iyi olmayanlar da var. yurt dışı imkanı bu üniversitelere daha fazla doğal olarak.

kendinizi kanıtlamanız lazım tabii ama ben üniversite adının da baya önemli olduğunu düşünüyorum.

7 ocak 2019 15:40

4. necmettin erbakan süslüm

7 ocak 2019 15:44

5. yüksek lisans değil de iş odaklı düşünmüştüm ama olmuyor sanırım pek bilgi bulamadım internette.

7 ocak 2019 15:45

6. yatay geçiş yapma imkanınız varsa hemen yapın. ben de yüksek mühendisim. yurtdışı olanağı kesinlikle her mühendisin olmalı

7 ocak 2019 15:55

7. maalesef mezunum süslüm tercihlerde hiç bilmiyordum bunu sanırım denklik olanağı araştıracağım.

7 ocak 2019 15:57

8. cevap veren herkese zaman ayırdığı için teşekkür ederim.

7 ocak 2019 16:44