yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    5 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    max 12 bin civarı bebek arabası tavsiyesi?

    süslüler selam, bütçem en fazla 12-13 bin civarı. bu aralıkta kullanımı basit memnun kaldığınız travel veya kabin boy bir bebek arabası tavsiyeniz var mıdır? etrafımdaki pek çok kişi geçici süreliğine bir puset ödünç aldığım takdirde bebek arabasını pusetsiz tercih etmemin daha mantıklı olduğunu söylüyor sizce puset gerçekten gereksiz mi?

    1. Joie markası güzel süslü baktın mı ? Benim bebeğim yok ama güzel modeller görüyorum bazen

    26 nisan 2023 14:12

    2. Travel sistem almayın bence uzun vadede kullanan hiç görmedim. Ağırlığından dolayı satıyorlar. Ben chicco goody plus kullanıyorum katlanması hafifliği güzel ama çift yönlü değil. Bence hem kabin boy hem de iki yönlü kullanabileceğiniz bir araba bakın. Tam yatışı olursa yenidoğandan itibaren de kullanabilirsiniz.

    26 nisan 2023 14:30

    3. a1 bakayım süslüm

    a2 şu anda hepsiburadada cybex beezy 9.000 tl ama dediğiniz gibi çift yönlü kullanım olmaması kafamı kurcaladı biraz bir de ben puset konusunda tereddütte olduğum için oturma kısmı pek konforlu gelmedi. 

    a3 kesinlikle katılıyorum bütçemi sınırlı tutmamın bir sebebi de iyi bir oto koltuk alabilmek

    26 nisan 2023 16:22


    4. Mamas papas almıştık, çok memnun kaldık. Ancak modelini hatırlayamıyorum maalesef.

    26 nisan 2023 23:13

    5. süslü merhaba, ben de şu an hamileyim mart ayında bebek arabasını alırken baya bir araştırmıştım. Benim çevremdeki arkadaşlarım en çok hafif, katlanınca çok yer kaplamaması ve kendin de rahatlıkla açabilmem gerektiğini söyledi. Ben de cybex beezy aldım, şu anda da hepsiburada da güzel bir fiyatta ben daha pahalı almıştım maalesef. Bir kere cybexin süspansiyonu ve tekerlekleri çok iyi ve sağlam bir araba. Ben altı ay için puset de aldım, çevrende uygun bir puset ödünç alabileceğin biri varsa alabilirsin, ya da maxi cosinin pusetleri de cybex arabaya uyuyor indirimden denk getirebilirsin. Beezy'nin tek eksiği çift yönlü olmaması ama puset taktığın altı aylık süreçte puset sana dönük oluyor, sonrasında da çocuk büyüdüğünden çevreyi görmek istiyor zaten. Dönme kısmının sıkıntı olmadığını kullanan arkadaşım da söylediği için direkt bu modeli önerebilirim.

    27 nisan 2023 09:49