meme ucu etrafındaki minik kabarcıklar?

süslüler özellikle sol memem çok kaşınıyor. meme ucu etrafındaki pütürcükler dikkatimi çekiyor. hep vardı ama rahatsız etmeye başladı. memesi böyle olan var mı? memelerim fibrokistik. arada kaşınmasını ve agrı yapmasını normal buluyordum ama bu ara çok taktım. yurt dısındayım iki hafta sonra dönüp doktora gideceğim. beni rahatlatır mısınız? :((

1. Ha bir de dandik sutyen daha da kaşındırır mı? Dandikten kastım pamuk oranı dusuk. Of gurbette saglık sorunu cok zor. Panik atak da geciriyo olabilirim

18 temmuz 2024 20:51

2. Küçük küçük kabarcıklar bende de var hatta sıcakta da kaşındırıyorlar çok sütyene maruz kaldıysam. Ergenlik döneminde sıkmaya bile kalkmıştım bu ne be diyip ama sonra arkadaşlarımda filan da fark ettim herkeste var, farklı nedenler için göğüs kontrolünde de doktor bir şey demedi, herkesin göğüs ucu farklı biraz internette bak içini daha rahatlat çok normal bir durum eğer aynı şeyden bahsediyorsak

18 temmuz 2024 21:51

3. Dandik malzemeyle üretilmiş sütyen elbette kaşıntı yapar. Özellikle sıcak bir yerdeysen terliyorsan sütyen uzun süre vücudunda kalıyorsa kaşınıp kabarcıklar oluşması da ihtimal dahilinde.

18 temmuz 2024 21:54

4. Sagolun kızlar bi nebze de olsa içim rahatladı

18 temmuz 2024 21:55

5. Suslu bende de var, bazen kasiniyor. Kesinlikle terleten sutyen giymeyin, dandik sutyen giymeyin. Yara bile yapabiliyor. Bende de bir sıkıntı olmadı aimdiye kadar

18 temmuz 2024 21:56

6. Bu şeyin adı Montgomery tüberkülleri diye geçiyor. Doğal bir şey zararı da yok. Hatta meme ucu tahriş olmasın diye yağ salgılıyormuş. Ben de regl öncesi daha belirgin oluyor sanki hormonlardan sanırım.

18 temmuz 2024 22:43

7. Ss bahsettiğin kabarciklardan bende de var. Biri tr biri yurtdisi olmak uzere 2 kez doktora gittim bunun için ve ikisi de normal olduğunu, cilt tipi ve bünyeye göre olabildiğini söylediler. Çok rahatsız ediyorsa estetik amacli alinabiliyormus, bir zararı olduğu için değil yani.

18 temmuz 2024 22:48

8. Allah razı olsun süslülerim, cok cok iyi geldi burayı okumak. Doktora gider gitmez de güncellerim. Yarın parama kıyıp iyi bir sutyen  alıyorum

18 temmuz 2024 23:55