merhaba arkadaşlar bakırköy/kartaltepe hakkında bilgi verir misiniz?

merhaba arkadaşlar kısa süre sonra yerleşeceğim fakat iş sebebi ile araştırma/görme vs şansım olmadı. genel olarak bakırköy nasıl bir yerdir, hava kararınca dışarda olmak güvenli midir, en basidi iyi kuaför, güzellik uzmanı önerisi bile olur. teşekkür ederim ilgilenip cevap verenlere şimdiden.

1. Bir akrabamız oturuyordu süslü. nezih bir semt hem de merkezi. O kişi şimdi iş sebebiyle oradan taşındı ama benim çok sakin gördüğüm bir semtti

26 aralık 2021 23:38

2. Bence bakırköy istanbuldaki en yaşanılacak yerlerden biri birçok yere göre daha güvenli, merkezi, toplu taşıma ile çoğu yere yakın. Işiniz hayırlı olsun

26 aralık 2021 23:41

3. Güzel yer. Çocukluğum geçti. düzgün insanlar oturuyor genel olarak. Ayrıca güzel semtlerle de komşu.

26 aralık 2021 23:45

4. Çok teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı. Daha önce İstanbul a geldim ama gezmek için belli başlı nokta atışı yerlere. Bilgim yoktu teşekkürler.

26 aralık 2021 23:55

5. Sadece eger tiplu tasima kullanacaksaniz metrobus mesafesine dikkat edin, minibus yolu uzerinde tutun evi(tabi asiri kalabalik oluyor sabahlari)

27 aralık 2021 06:23