merhaba, evim aşırı soğuk klima boşluğunu neyle tam kapatabilirim ya ? kapı pencere için yapışkanlı süngerlerden aldım ama klima kabloların?

çıktığı deliği tam olarak basıl kapatayım odanın içinde hava akımını hissediyorum resmen her yer kapalı. bana bi akıl verin lütfen ya da başka nerelerden geliyor olabilir bu soğuk anlayamıyorum ya buz kestim şimdiden kışın donarım bu evde yeni taşındım :(

1. O kabloların çıktığı yerlerde boşluk olmaması gerekiyor benim bildiğim. Ben de klimayla ısınıyorum da öyle bir boşluk yok. Gerçekten anlayamadım, duvarda delik gibi bir şey mi?

18 kasım 2021 14:36

2. Evet baya delik kızlar ya taşındım pek iş bilmiyor buradakiler doğuda baya küçük bi yere taşındım. su bardağı ağzı kadar var iki boru çıkıyor etrafı boş tabi. klimanın motoru sanıyprum damda kablolar oraya uzanıyor,en üst kattayım. Bildiğiniz hava akımı var evet başka yerlerde de var galiba boşluk Aralık ya of

18 kasım 2021 16:22

3. Alüminyum folyoyu top yapıp etrafını da patafixle sabitleyebilirsin belki süslü. Ya da küçük bi tahta parçasını yapıştırmayı dene

19 kasım 2021 09:16