merhabalar 2 aydır acnelyse kullanıyorum. artık 2-3 günde bir sürüyorum. bu arada glikolik asit aldım onu da kullanmak istiyorum?

ama ikisini aynı gün mü sürmeliyim yoksa farklı günler mi, yardımcı olursanız cok seviinirim. bir de niacinamide de yeni aldım bunu rutinimin neresine koyabilirim. bilenler yardımcı olursa cok sevinirim. yüzümde acnelysein kustugu sivilcelerin izleri var suan, derin lekelerim yok yüzeyeller

1. Bunları ayrı günlerde kullansanız bile bir arada kullanmanız sakıncalı süslü

13 mayıs 2020 13:29

2. ücünü de mi süslücüm glikolik asidi kullanmasam niacinamide kullansam

13 mayıs 2020 13:34

3. Süslüm niacinamide asitlerle kullanıma uygun ama retinolle kullanımı uygun mudur o konuda tam bir bilgim yok

13 mayıs 2020 14:19

4. süslü acnelyse ile glikolik asidi aynı anda kullanmayın, birini bir gece birini diğer gece kullanabilirsiniz. niacinamide, acnelyse ile birlikte aynı rutinde kullanılabilir ama asitlerle kullanılmaz. yani bir gece niacinamide+acnelyse, diğer gece glikolik asit, sonraki gece niacinamide+acnelyse kullanabilirsiniz. glikolik asidi haftada 1-2 gece kullanmanızı tavsiye ederim, alıştıkça daha sık da kullanılır deniliyor ama aynı anda acnelyse ve niacinamide ile fazla gelebilir cilde. bende sizle benzer ürünleri kullanıyorum ve rutinim size yazdığım şekilde.

13 mayıs 2020 14:19

5. çok tesekküe ederim süslücüm ben o zaman sizin dediginiz gibi bir deneyeyim cok reaksiyon gösterirse cildim glikolik asidi kullanmam bir süre

13 mayıs 2020 15:17

6. Süslü sorudan bağımsız ama acnelyse ile cildin ne durumda sorunlarından kurtuldun mu? Benim de 1 ayi geciyor sivilce yok ama izler yerinde duruyor. Hatta acnelyse ara sıra birkaç sivilce de çıkarmıştı hem onların izi hem eskilerinin izi hala duruyor. Devam etmek istiyorum ama fayda görmedikçe üzülüyorum. Senin nasıl gidiyor?

14 mayıs 2020 11:53

7. Bu arada derin sivilce izim yoktu, şimdi de yok ama yüzeysel kırmızı kırmızı birsürü var

14 mayıs 2020 11:54