mi band 5 bluetooth bağlantı sorunu?

süslüler bluetooth bağlantım bir anda kesildi bileklikle. telefonumun (gizlinot: samsung j8)bluetooth taramasında bileklik çıkmıyor. mi fit uygulamasında bağlıyım ama. bu sorunu yaşayan var mı ? nasıl çözdünüz ?

1. Bilekliğin bağlantısını sifirlamaniz gerekiyor. Bende de aynı hatayı verdi servise götürdüm o şekilde dediler. Nasil yapılıyor bilmiyorum ama en azından öğrenebilirsiniz.

15 ocak 2021 02:43

2. Teşekkür ederim süslü, araştıracağım. Aslında arama geldiğinde bilekliğe geliyor onda bir sorun yok ama bluetooth neden böyle oldu bilmiyorum telefonda mı sorun var anlamadım.

15 ocak 2021 02:45

3. yanlış anlamadıysam, süslü uygulamadan arıyorsunuz değil mi? önemli olan uygulamadan bağlanması diye biliyorum.

hatta ben telefonumun bt kısmından bağlamaya çalışınca uygulamadan bağlayın uyarısı veriyor

15 ocak 2021 02:50

4. Süslü Bluetooth kapalıyken uygulamaya girdim şimdi bluetooth izin ver dedi izin verince bağlantı göründü. Ama telefonumun bluetooth kısmına girdiğimde bileklik ismi yazmıyor. Tara diyorum cıkmıyor. Hatta kulaklığım da çıkmadı listede. Telefonda bir sorun var sanırım.

15 ocak 2021 02:54

5. süslü uygulamada bağlı olduğu sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. aşırı otomatik şekilde bağlanıyor zaten, ben şahsen hiç bağlantıda zorlandığımı hatırlamıyorum.

15 ocak 2021 03:42

6. Bende de aynı sorun oluyordu, telefonu yeniden başlatın, düzeliyor.

15 ocak 2021 04:34

7. Anonim 3 süslü dediğiniz gibi bağlantıda sorun yok gibi. Müzik ayarlayabiliyorum, aramalar geliyor. Sadece bluetooth bağlantısı görünmüyor. Teşekkürler yanıt için.

15 ocak 2021 11:55

8. Anonim 4 süslü denedim yeniden başlatmayı ama düzelmedi. Listede yok. Kulaklığıma da bağlanamıyorum. Telefonda bir sorun var sanırım.

15 ocak 2021 11:56

9. Teşekkür ederim anonim5 süslü.🙏