midem bulaniyo emedur aldim bir saat once etki etmedi bir daha alsam olur mu?

kusmaktan cok korkuyorum nolur yrsim edin

1. Evde limon ve nane varsa kaynatıp, içebilirsin. Midene iyi gelir.

23 temmuz 2019 02:49

2. neden bulanıyor mideniz? üşütme, zehirlenme vb? direkt soruna çözüm bulmanız daha yararlı olacaktır. temiz havayı burnunuzdan içeri çekin. bileğinize kolonya sürüp koklayın. naneli sakız çiğneyin. 1 saat arayla alınır mı doktor süslüler daha iyi bilir:/

23 temmuz 2019 02:53

3. bu arada bende de kusma fobisi var. dikkatinizi dağıtın, dik bir şekilde oturun, dizi vb. izleyin dikkatinizi vermeye çalışarak.

23 temmuz 2019 02:53

4. Alınmamalı ilaç kısa süre arayla. Mide bulantınızın kaynağı nedir? Zehirlenme gibi bir durumsa acile gitmenizi tavsiye ederim. Hamilelik, ilaç yan etkisi, tiksinme gibi bir şeyse nane çayı koklamak, temiz hava almak, karanlık bir odada uzanıp gözlerinizi kapatıp dinlenmek faydalı olacaktır.

23 temmuz 2019 02:55

5. bir de uykunuz varsa birşeyler izleyerek sızarak da olsa uyumaya çalışmanızı tavsiye ederim.

23 temmuz 2019 02:56

6. bulantının sebebini bilmiyorsanız o tarz ilaçlar almayın. kusmanız gerekiyorsa kusmalısınız çünkü:(

23 temmuz 2019 02:58

7. Kola içmek iyi geliyor denemediyseniz

23 temmuz 2019 03:00

8. yukarıdaki süslünün dediği gibi zehirlenme ise kusmanız daha faydalı, çok zor biliyorum ama:/

23 temmuz 2019 03:01

9. zehirlenmeyse o ilaç işe yaramıyor genelde kusturuyor süslü ki kusmanız daha iyi bence. güneş çarpması falan da olabilir bu sıcaklarda bir doktora gidin bence bu vakte geçmiş olması lazımdı ilacı aldıktan sonra

23 temmuz 2019 03:18

10. Susluler cok tesekkur ederim ama maalesef iki defakustum. Ac karna biraz fazla kostum ardindan cok hizli su ictim ve muz yedim muhtemelen ondan oldu ama besin zehirlenmesi ihtimali de var. bunu kimse bilemez fakat 2 kere kustum sizce daha kusar miyim midemi bosalttigimi dusunuyorum.

EVde maalesef hicbir sey yok yurtdisindayim deminden beri ailemle facetime yapiyorum o kadar korkuyorum ki istanbula donunce terapiye baslayacagim.

23 temmuz 2019 05:07