migros mağaza yönetici ne kadar maas alır ?

1. Magaza yoneticisi dedigi mudur yardimciligi mi acaba bilen var mi susluler?

14 ekim 2019 01:28

2. Uzuldum anonim 3 :(

Peki bur surecte maas veya prim yiyecek gibi imkanlarla ilgili bilgilendirildiniz mi yardimcilik icin?

14 ekim 2019 01:43

3. Cift maas koç doneminde vardi galiba eskiden maaslari imkanlari cok iyiymis ben de duymustum da guncel olarak bir fikrim yoktu süslü

14 ekim 2019 01:58

4. Yahu ne çift maaşı? 3.500₺ falan alıyordu abim çok uzun zamandır görev yapmakta. Belki şu an değişmiştir onu bilemiyorum tabii ama öyle çift maaş falan yok. Bekarsan eğer sadece hayatın iş yerinde geçmek istiyorsan işe başlayabilirsin.

Yoğun tempoya ayak uyduramayacaksan boş yere başlama tabii hemen başla demediler sanırım öyle kolay değil artık alınması zaten.

Gece mağazada alarm çalacak direk sen aranacaksın. Yağmur çamur demeden orada olmak zorundasın. Öyle etrafta dolaşırım gibi bir hayal varsa kurma bence çünkü hepsi karınca gibi çalışıyor. Sen eğer oturup maaş alayım dersen ilk önce sürekli yer değişikliği sonra direk size iyi günler dilerler. Müdür yerine her şeye sen koşacaksın. Bayramın seyranın olmayacak... Envanter sürekli zaten öyle sadece yıl sonu değil.

Herşeyi muazzam bir derece kontrol etmem zorundasın. Müşterilerle iletişimin hep en üst seviyede olmak zorunda. Abim,inanılmaz titiz,düzenli ve hırslı birisi orayı kendi evi gibi görüyor böyle görenler Migros bünyesi için inanılmaz (+) bir durum. Diğer firmalarda da tanıdıklar oldu ama Migros çok hassas.

Mesela müşteri geldi mağazadan ürün çaldı eğer takip etmediysen hepiniz özellikle sen suçlusun gerçi bu böyle olması gerekiyor zaten. Gerektiğinde ürün tartıp,çok müşteri olduğunda kasiyerlik yapmaktan gocunmamak gerekiyor. Bu kadar olayı  yolun başlangıcındasın  diye anlatıyorum. Ben sadece bir kardeş olarak abimin yorgun,bitkin...yüzü bembeyaz olduğu günler gördüm bir gün of demedi ama ben derim ne yaşan söyleyim

14 ekim 2019 03:57

5. Süslü maaştan önce bu işi sürdürebilirmiyim diye düşünün.

Ben eski Kipa personeliyim.migros satın aldıktan sonra işten çıkarıldım.daha doğrusu İstanbul'da çalışmak ve yaşamak istemediğim için herhangi bir talepte bulunmadım orda devam etmek için.tazminatımı vs alarak ayrıldım ama benim gördüğüm kadarıyla düzgün ve özenle seçilmiş personelleri var.beni rahatsız eden şeyse bir süre Migros personelleriyle birlikte çalıştık bu geçiş döneminde ve birgün şirket cafesinde otururken bir yöneticileri geldi ve hepsi kendi sandalyesini vermek için resmen yarış yaptılar ve ben çok şaşırdım daha doğrusu birçok kişi şaşırdı.çok üst yöneticileri odasında bütün gün sigara içiyordu ben yöneticiyim istediğimi yaparım tavrında ve sonradan öğrendimki bizim çoğu üst yöneticiyi çıkarırken kendilerine rakip gördüklerini çıkarmışlarki bunu şuan migrosa geçen arkadaşım söyledi.kipanın dünya ceoları gelirdi ve şuna inanki kipanın direktörlerinden daha mütevazi insanlarıydırlar.kendi kahve bardaklarıyla dolaşıp herkese selam verirlerdi.benimle Kipa'da çalışan bir arkadaşım daha önceden tansaş personeliymiş Migros satın alınca Migros personeli olmuş ve mağaza müdürlüğü ya da müdür yardımcılığı yapmış ve sırf bölge müdürü kendi adamını o mağazaya müdür yapsın diye kadına horeca satış yapıyor diye iftira atıp kadını işten attırmışlar senelerce hakkı olan kadın mahkemeyle tazminatı alabilmiş.migrosa kipacı olarak geçen bazı arkadaşlarımla hala görüşüyorum ve bazen yemek haklarının bile kullandırılmadığını ve personel kapılarının kitlendiğinden sözettiler ki kipada en yoğun günlerde bile kimse yemeğinden olmamıştır.yine kipadan Migros'un İstanbul genel merkezine geçen bir arkadaşım nerdeyse hergün mesaiye kaldığını ve mesailerinin ödenmediğinden bahsediyor.bunlar aklınızda olsun süslü birinci ağızdan.bunları göze alarak ve maaşla kıyaslayarak o şekilde başlayın bazı şeylere.allah yolunuzu açık etsin iyi insanlarla karşılaştırsın.

14 ekim 2019 13:56