mika armagan caglayanin programinda isminin gercekten mika oldugunu soylemisti ama profilinde?

mikail can kurnaz olarak degistirmis gordunuz mu? niye boyle bir yalan soyler ki insan ne gerek var

1. Şov, ilgi çekmek veya isminden gerçekten rahatsızdır mika da kulağa hoş gelmiştir. Şiir yazıyor bildiğim kadarıyla bir yandan kendine gizemli bir persona oluşturmak istiyor olabilir.

3 ağustos 2022 09:23

2. Anladık be bıktırdın her gün her gün.

3 ağustos 2022 09:32

3. O programda anlattıklarının %80'e yakını yalandı zaten. Sağlıklı biri olsa öyle deli deli ünlenmezdi. Ne bekliyorsunuz? Çok erdemli, dürüst güvenilir olmalarını mı? Aynı şekilde selün ciğercinin de kendisiyle çeliştiği bir sürü yalanı var. Sosyal medyada emekle değil de böyle şebeklikle ünlü olanların çoğu yalancı zaten.

3 ağustos 2022 09:59

4. Mika zaten mikail'in kisaltmasi

Ayni isim yani tepkiye bak abdulllahmis sanki adi

3 ağustos 2022 13:01

5. X: isminiz ibo mu?

Y: evet ibo ( aslinda ibraam)

Pov: nolmuş yani ibrahim tatlisese de ibo diyolla

4 ağustos 2022 00:39

6. Programdan hemen sonra ifşa oldu çünkü. Aileyi ve bunu tanıyanlar boy boy paylaştı ınstada twitterda

4 ağustos 2022 00:49

7. Programda mikailin kisaltmasi oldugunu soylemedi yalniz. Annesinin bir kitapta bu ismi gordugunu soyledi. Anlamini da anlatti hatta ama hatirlayamiyorum suan. O yuzden sordum. Yoksa mikail ama kisaltma olarak mika kullaniyorum dese zaten acmazdim. Armagan caglayan da kisaltma falan mi diye sordu, hayir mika ismim dedi

4 ağustos 2022 00:54

8. Işte evet cesmeli kitapli mistik bir hikaye anlattı. Hemen peşine ifşa ettiler.

4 ağustos 2022 01:18