muhabbet kuşunu yalnız bırakmak?

muhabbet kuşumu tatile giderken yalnız kafesinde bıraktık, komşu 1-2 günde bir gidip yemini suyunu verecek ama internette bunalıma girip intihar eder vb bir şeyler okudum. dört beş gün evde olmayacağız normal şartlarda. siz böyle bir şey yaşadınız mı? bayağı stres oldum.

1. bizimki kafese her sabah kafa atarak çıkmaya çalışan bir kuş:( erkek ve aşırı hareketli

29 haziran 2018 00:29

2. komsu evine alsın ses duysun mutlu olur hayvan akıllı yemlikler var onlardan alıp alıstırın.

29 haziran 2018 00:33

3. yarın sabah arayayım, çok korkuyorum ya.

29 haziran 2018 00:36

4. Biz hep komşuya bırakırdık. Çok uzun süre değil aslında kabul eder belki komşunuz.

29 haziran 2018 00:38

5. gitmeden akıl edemedim ya çok haklısınız. çok teşekkürler cevaplarınız için.

29 haziran 2018 00:40

6. minnoşum bu geceyi tek geçirebilir umarım. normalde hep kafesini yatağımın yanına alırdım, elimi kafesinin üstünde tutardım o da elimin hizasına gelir uyurdu.

29 haziran 2018 00:41

7. Süslü ne kadar tatlısınız ya <3 bir geceden bir şey olmaz :) umarım komşunuz kabul eder

29 haziran 2018 00:45

8. Süslü ben 1 gece bıraktım. 1 gün trip attı. Gece uyuyamamış stres olmuş olabilir diye düşündüm.

Sakın yalnız bırakma. İstanbuldaysan ben bakabilirim.

29 haziran 2018 20:36

9. çok tatlısınız, hallettim sabah almışlar evden. bakayım dönünce trip atsa bile kabulum, o bir geceyi nasıl geçirdim hatırlamıyorum.

30 haziran 2018 00:28