murat ovuc storysinde sevgilisinden bahsetmis gordunuz mu?

murat ovucle ilgili bir soru acildiginda sevgilisinin aret k.... oldugunu yazan suslu benim kizlar. daha gecen gun kadin sevgilisi oldugunu soylemisti simdi de bu adami “aret k.....” seklinde yazmis hskfhskdshdi ne diyim bilemedim cocuk yapicam falan diyodu o kadindan shdkshdksh

1. onun sevgilisi kadın değil ki, demişti kapalı çarşıdaki bir kuyumcu ile sevgili yıllardır

21 mayıs 2020 12:37

2. o kadın sevgili yalanmış şaka yaptığını söyledi geçen attığı storyde

21 mayıs 2020 12:52

3. kızlar bu adam hep böyle mi ya arada sıradayı söylerken yarıldım. baya açık açık yazmış adamın adını, adam kızmıyo mu posta koymuyo mu karışık işler?

21 mayıs 2020 13:06

4. Oha hemen stalk yapip geliyorum anonim 6. Olmus adamin adini kullanmasi terbiyesizlik, eger adam olmusse

21 mayıs 2020 13:21

5. Baktim simdi eger bahsettigi kisi aret kuyumcuyan ise adam gercekten olmus

21 mayıs 2020 13:23

6. Armağan çağlayanla olan 30 dklık videosunu izledim ben bu adamı anlayabilmek için, sevgilim abd'de yaşıyor demişti. Hatta istanbula gelmişler dışarda balık yemişler hemen yakalanmışlar fln

21 mayıs 2020 14:13

7. Öyle ama ben videoda yaşantısını falan dinleyince anladım adamı. Hak verdim demiyorum, fakat yaşadıkları onu bu hale getirmiş belli yani.

21 mayıs 2020 14:15

8. aslında hayatından detaylar veriyor ama gelecek tepkilerden hala çekindiği için arkasında durmuyor. sonra yalan atıp ortalığı karıştırıyor. sacit aslanın videosunda evli bir kuyumcuyla birlikte olduğunu adama büyü yaptırdığını söylemişti ama sorsan yanık görümce tiktak motor. neymiş kadını da erkeği de mutlu edebiliyormuş. yazık

21 mayıs 2020 14:19

9. Süslüm videoda şöyle diyodu. İşte boğazda bi balık yedik haberler çıktı yok evli adamla sevgili olmuş bilmemne. Adam boşanma arifesindeydi diyo. Zaten boşanacaktı bununla uğraşıyordu. Ben de öyleydim. Sonra haberleri duyunca çok üzüldü. Böyle diyodu o ropörtajda.

21 mayıs 2020 14:24