nasıl mastürbasyon yaparken daha fazla keyif alıyorsunuz?
yani elle mi bir alet falan ya da titreşimli oyuncaklar mı? ben biraz geç fark ettim mastürbasyonu hala kendimde en sevdiğimi bulamadım. biraz fikir olur hepimize.
cevaplar
Ben elle, titresimli hic denemedim cok nadir de baska aletle olmustur
Hic dokunmadan yaptigim da oluyor hahah
21 nisan 2020 02:22
Ben elle yapamıyorum galiba süslü ya. Ama dokunmadan yapmışlığım da var düşününce hahaha
21 nisan 2020 02:24
Dus basligini da senelerdir ben bir turlu olduramadim hayret ediyorum denk geldikce. Benim icin en iyisi elle soru sahibi
21 nisan 2020 02:26
Duş başlığı deneyeceğim.
Ama benim asıl sorunum şu galiba tam sonuna gelemiyorum. yani şöyle anlatayım klitoriste titreme gibi bir hareket hissetmeye başlıyorum sonra çok hassaslaşıyor ve bırakıyorum devam edemiyorum canım acıyor gibi tuhaf bir his oluyor
21 nisan 2020 02:38
anonim 5 +1
Yastıkla baya seviyorum çok zevkli oluyor ama elle olduğu gibi kontrollü olmuyor.
İlk yaparken elimle çok denemiştim ama olmamıştı, yastıkla epey bir süre yaptıktan sonra ele geçtim. Elle ben de çamaşır üstünden yapmayı seviyorum tek benim sanıyordum şaşırdım :d
Duş başlığına ben de hayret ediyorum. Tamam zevk veriyor okey gerisi gelmiyor elimle devam ediyorum mecbur.
21 nisan 2020 03:33
Bu sabitlik olayını yarın deneyeceğim süslü😁
21 nisan 2020 04:18
ben hiç yapamıyorum bu işi:( biraz daha yazın lütfen ya
21 nisan 2020 10:02
a 9 tam da dediğiniz gibi ama niye bunun sonunu getiremiyoruz bilmiyorum birkaç kadın da var böyle çevremde biz çözüm bulamadık bulan olursa duymak isterim🤷🏼♀️