Bu fıtrattan geliyor bence ya
sonradan değişmez mi yani?
Kimseyi takmamak en büyük etken bence sonuçtan çok, sonrasında daha rahat biri olduğunuz için yırtık da oluyorsunuz. Ben doğuştan çok değildim sonradan çok oldum ama
hayatta su ana kadar her istedigini elde etmis, hırslı bi insan olarak cevap vereyim. evet cevap kimseyi takmamak. sikerler ya, isteyen istedigini düsünebilir arkamdan zerre umrumda degil. mesele arkadas edinmek, insanlar tarafından sevilmekse boyle bi karakterde olunca seviliyosunuz da arkadaslar tecrübeyle sabit. siz hedefinize dogru bakın, siktiri boktan meselelere de takmayın. su hayatta kontrol edebildigimiz cok sey oldugu kadar edemedigimiz seyler de var, ve totalde kontrolün elimizde oldugu seyler bize istedigimiz hayatı yasatacak. kimseyle kavga edecek, sikik fikirlerini takacak kadar ugrasmıyorum. düsünmeye ve konusmaya devam edebilirler ben de kazanmaya devam ediyorum :d
anonim 5 hayatta en özendiğim insan tipisin yemin ediyorum. peki bu yapa yapa alışılır bir şey mi bunu kendime öğretebilir miyim? insanları takmaya takmaya gerçekten alışkanlık olur mu bu
tabii ki de ögrenirsin süslüm. bak bu üstte yazdıgım cümlelerde en önemlisi neydi biliyo musun? hayatta kontrol edilebilen ve edilemeyen seyler olması. a kisisinin sana nasıl davrandıgını kontrol e de mez sin. burda cok görüyorum adam olmayan herifleri adam etmeye calısanlar, ama hayır boyle bir sey olmaz maalesef. kisisel olarak konusmak gerekirse ben kendi yolumda amaclarımı belirledim, onlara dogru ilerliyorum. bu dedigim safi ego olarak, insanları kücümseme olarak anlasılmasın. bu bahsettigim sey özgüven, ve hayatta kontrol edilebilir seylerin farkında olmak. ben de kisisel hayatımda sacma sapan dramalar, problemler yasıyorum. eskiden ben de daha cok üzülürdüm ama artık bombos geliyor. kavga gürültü gibi seylere gelemiyorum, bundan anlayan insanlara da restimi sınırımı cekiyorum. bunun üzerine düsünmeni öneririm bu sebeple.
son olarak, bir kere yasadıgınız su hayatı sikik insanların fikirlerini önemseyerek harcamayın. istediginiz her sey olabilirsiniz, her seyi yapabilirsiniz. o gücü kendi icinizde bulun. bu farkındalıga varınca hayatta yasadıgım mutsuzluklardan bile mutlu olmaya basladım.
"Yırtık" tabirinden nefret ediyorum.
süslü peki bunu yapanlar ailenden biriyse kardeşin annen seni eleştirse vs vs o zaman da aynı şey geçerli mi? çünkü anneler ne derse doğruymuş gibi hissediyorum
ben de nefret ediyorum süslü yırtık çirkef gibi tabirlerden. sadece tam yansıtmasını istedim
Yaşını bilmiyorum küçük olmadigini var sayarak: Başta annem ne dese doğrudur gibi düşünüyorum ailemi dinlemeliyim düşünce yapısından kurtulmadan böyle biri olamazsın. Çevrendeki insanları aileni bile en fazla düşüncesini sorup kendi süzgecinden geçirip onaylayip onaylamadigina karar vermen lazim.