Bana mesaj atarken çabuk cevap verebilecek uygunlukta olduğun zamanları seçmeni istiyorum mu desem ne desem bi akıl verin :(
Flört olduğunuza emin misin
Her gün günaydın iyi akşamlar ritüeli olunca ben flört diye adlandırıyorum süslü ajdhahdaj değil miyiz acaba öyle mi diyorsun :d
Cevap verme hiçbir mesajına o noluyo hayırdır desin 😉 o zaman da yoğundum vs gibi bir şeyler uydur bak nasıl daha çok yazmaya başlayacak, insan psikolojisi bu ne yazık ki, muhtemelen seni cepte tuttuğunu sanıyor, ama sana neden cevap vermiyorsun dediğinde sakın ha trip atıp e sen de böyle böyle yapıyosun deme aman 😅 hiç umrunda değilmiş gibi ya yoğundum kaç gündür ee sen napıyosun gibi aşırı sinir bozucu bir şeyler yaz 😁
Of keşke bu geceki mesajına yazmasaydım sabah günaydın yazınca sorarsa uyuyordum yazardım. Ama artık çok geç süslüm :(
Şu gingerhead teyzeyi sallama da naparsan yap süslü. 31 yaşında ama 14 yaşında gibi fikirler sunuyor sürekli. Az önce de ilk buluşmadan beğenilmeyen bir süslüye intikam mintikam bi şeyler demiş of bomboş char
A3 sen ne diyorsun açık bi şekilde söylemeli miyim bunu? İlişki koçları da açık bi iletişim kurun partnerle diyorlar da adamı da ilk günlerden sık boğaz etmek istemiyorum. Bi yandan da daha ilk günlerde böyleyse ilerisi nasıl olur ki diyorum. Çok saçma bi durum. karşımda 32 yaşında adam var bi de.
İnsanları yaşı üzerinden vurmak yerine, O zaman konuyla ilgili sen kendi olgun fikrini açıklar mısın sevgili a3 süslü?...
Gingerbread burada yanlış bir şey dememiş ki.
Sevgili ss, flörtleştiğinizi düşündüğünüz bu bey bence sizi umursamıyor. Hiç yanıt yazmam ben olsam, umursamayı bırakır ve normal yaşantıma devam ederim. Sizin dediğiniz o kendini açık ifade etme olayı, karşı taraf size bu açık iletişimi hak edecek zemin ve malzeme sunuyorsa geçerli bir şey... Adam "nasılsın" deyip sizinle konuşmuyor bile, öylesine yazıyor, diyalog yok, her seferinde sizi havada bırakıp kaçıyor. Bu hem sinir bozucu bir şey, hem de size saygısızlık evet. Ben böyle birine sanırsam bir şey bile demeden ghostlardım.