ne istediğini bilmeyen bir erkekle nasıl başa çıkılır?

bir erkek var hayatımda birbirimize cok deger veriyoruz ama sevgili yada bir ilişki içinde değiliz. ama nasıl anlatsam süslüler kedi gibi yanıma kıvrılır, kokumu bilir, mırıl mırıl sever, yeri geldiginde devlet gibi kadınsın be der. sözümü dinler, benim duygularımı önemser, yeri geldiginde aynı yatakta uyuruz kokumla uyur, ayaklarımı ısıtmaya çalışır hep beni kollarıyla sıkı sıkı sarar ama sabahına hiç rahat uyuyamadım diyebilir mesela. yada bana bir kızı anlatabilir. yada baska bir kizin yanina gidebilir. büyük dengesizlik yaptığı farkındayım, her gel diyişinde ona çekilmekten de çok rahatsızım içten içe ama tüm bunlardan önce çok değer veriyordum. bu arkadaşlık ile sevgilik arasında kalmış yıpratıcı ilişkiden nasıl kurtulabilirim yahut nasıl onu sevgilim yapabilirim ? dışarıdan bakanlar da gayet uyumlu olduğumuzu birbirimize cok iyi geldigimizi söylüyor. ama bir türlü çocuk benimle o noktaya gelmiyor yani. bazen kendimce şöyle bir düşünceye kapılıyorum zeka, sevgi, şevkat, savaşcı ruh, o guclu karakterle birlikte, aradigi belli baslı fiziksel özellikler var fakat kiloluyum biraz. o da buna çok önem verdigini acik acik söyler benim üstümden değil elbette. bana biraz fazlaliklarin gitse efsanesin der. acaba diyorum her sey tam da beni yalnizca o acidan yanina yakistirmiyor olabilir mi? cevaplar fikirler icin simdiden tesekkurler hepinize