neden girdiğim ortamlarda sevilmiyorum?

merhaba susluler. ben ne çok konuşkan ne de çok sessiz biriyim yerine göre konuşurum. kimsenin arkasindan konuşmam, laf sokmam, kötü davranmam vs. sadece biraz mesafeli durabiliyorum tanimadiklarima. ama iletişime geçtikçe daha sıcak ve guler yuzlu olmaya gayret gösteriyorum. yine de ne zaman bir ortama girsem muhakkak biri bana gıcık olur ve benimle uğraşır. inanın bunu 45 yaşındaki kadin da yaptı 20 yaşlarındaki gencler de. hiç bir zaman sebebini anlayamadim ama beni rahatsız edecek şekilde tavirlar sergilediler. dedigim gibi hic bir sey yapmadim onlara karşı. bunun sebebi ne olabilir? disardan cok mu itici duruyorum acaba diye kendimi sorgulamaya başladım.

1. Dışarıdan çok dikkat çeken bir güzelliğiniz özelliğiniz var mı onların önyargısına sebep olacak

14 haziran 2019 00:41

2. süslüm ağlıcam. eskiden agresif, kavgacı bir insanken zaten doğal olarak öyle olduğum için sevilmiyordum. sonra çok içime kapandım. baya sakinleştim. dozunu yine fazla kaçırdım sanırım ki ciddi anlamda ketumlaştım. bu sefer de ketum olduğum için dışlandım. yani ben bu insanlarla anlaşmak için ne yapmam lazım bilemiyorum gerçekten. ne yapsam olmuyor.

14 haziran 2019 00:41

3. 1.anonim illa ki anlıyorsunuz sürekli ayni çalışma ortamindaysaniz. O negatif elektriği hissediyorsunuz. 2. Anonim yüzümün güzel olduğunu söylerler fakat fizik olarak baya kotuyum genel bakışla siradan bir kadinimdir. 3. Anonim ben de ketumum sanırım...

14 haziran 2019 00:45

4. aynen sizin gibi bir arkadaşım var, ne zaman iş değiştirse mutlaka ofis ortamında birileri takıyor kendisine. genelde kadın oluyor bu takanlar. aslında özünde iyi bir insan ama inanılmaz ketum ve çok elit bir hali var, bir de bazı şeylere hiç tahammülü yok, o tarz şeylerde mutlaka tepkisini gösteriyor karşısındaki kişiye. bu biraz kişilikle alakalı, değişmeniz zor.

14 haziran 2019 01:01

5. ay bunu ben yazmışım gibi hissettim sanki antipatik bulunabiliyorum ben de bazen

14 haziran 2019 01:10

6. süslü bunu hep yaşıyorum. bir gün dayanamayıp sordum neden sevmedin ? diye verdiği cevap enerjin yüzünden dedi. ortama girdiğinde kadın - erkek herkes enerjini farkediyor , konuşmasan öyle dümdüz dursan da dikkat çekiyorsun demişti.şok oldum ben daha farklı şeyler söyler sanmıştım ( tipini sevmedim , konuşmanı sevmedim vs ). ki güzel bir kızda değilim yolda görseniz aa ne kadar çirkin bi kız dersiniz. (övülmek için yazmadım güzel olmadığımı kabullenen biriyim. )

14 haziran 2019 09:08

7. Ben de böyleyim ama benimle kimse uğraşmıyor aksine önemsemiyorlar beni , genel olarak sessiz sakin bir insanım zaten. Ama bu akrabalarımın yanında da böyle , iş arkadaşlarımın yanında da. Sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum. Daha da çok gencim , böyle nasıl hayat geçecek bilmiyorum.

14 haziran 2019 09:15