nevresimlerinizi ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?

merhaba süslüler ben merak ettigim için soruyorum bu soruyu. yazın değiştimek çok kolay ama kışın yorganı geçirmek falan epey ugrastırıcı oluyor. her hafta yastık kılıfı yorgan çarşaf değiştirirdim ama bu ara 2 hafta 1 değiştiriyorum sizce çok mu kötü 2 haftada 1 değişmek?

1. Yastığınızı daha sık değiştirin. Sivilce yapabilir. Benim nevresim 1 ay. Çarşaf 2 hafta. Yastık kılıfı haftada 1 veya 2 kafama göre.

30 ocak 2021 22:48

2. 1 haftaya indirin siz onu bence. yastığı da 2 günde bir değiştirin.

30 ocak 2021 22:49

3. Nevresim 15 günde bir çarşaf her hafta yastık kılıfı 3-4 günde bir. Nevresim her hafta değişmese de olur ya 15 gün normal kışın haklısın bazen bana da sinir geliyor yorgana nevresim geçirirken yamuk oluyor her zaman pıt diye geçen şey :)

30 ocak 2021 22:51

4. yani duruma göre değişir o. 2 haftada 1 diyebilirim sanırım. yastık kılıflarını daha sık değştiririm ama.

30 ocak 2021 23:00

5. Vucuttan dokulen deri parcalari vs yatakta akar yaptigi icin haftada 1 60 derecede yikanmasi öneriliyor. 2 hafta cok uzun bir süre. Nevresim carsaf haftada bir yastik kiliflarini ise haftada iki degistiriyorum.

30 ocak 2021 23:03

6. Kızlar ben bunun takibini hiç yapamıyorum ya kafama göre değiştiriyorum kafama göre temizlik yapıyorum siz not mu alıyorsunuz?

30 ocak 2021 23:15

7. nevresimleri haftada bir on günde bir falan değiştiriyorum. eğer değiştirmezsem tiksiniyorum çok yatağın içinde terliyorum falan çünkü. yastık kılıfını ise 4 günde bir. gün aşırı duş alıyorum 2 gün bi tarafına 2 gün bi tarafına yatıyorum :)

30 ocak 2021 23:46

8. Benim anlamadıgım su susluler nevresim bi takım sonucta. Eğer yastık kılıfını degiştirirsem takım bozulmus oluyor yani baska yastık kılıfı almak gerekiyor o da nevresimden farklı oluyor haliyle. Siz farklı yastık kılıfı olmasını onemsemiyorsunuz sanırım çünkü başka bir nevresim takımının kullanmam gerekiyor böyle olunca

30 ocak 2021 23:54

9. Ayda bir tüm nevresim takımını 60 derecede yıkayıp ütülüyorum bazen çift yastık kullanıyorum. Adet dönemi sonunda yıkıyorum.

30 ocak 2021 23:56

10. Zaten 2 günde bir banyo yapıyorum genelde karantinadan dolayı dışarı da çıkılmıyor normal bence ayda 1. Bir de gece uyumadan önce yüzümüzü yıkıyoruz temiz oluyor zaten ayrıca yatağa sadece pijamalarla yatıyorum gündelik kıyafetle değil. Cinsellik falan yaşamayan birinin sürekli yıkaması gereksiz bence

31 ocak 2021 00:02