nişanlım hiçbir şeye heves bırakmadı?

erkek arkadaşım çok iyi biri süslüler. beni kıracak şeyler yapmaktan çekinir, anlayışlıdır, tatlı dillidir. yaz sonu evlenmeyi planlıyoruz ama ben bu süreçten çok sıkıldım. kendisi hiçbir şeye hevesli değil. evlenmek istemiyor mu anlamıyorum. evlenmek istediğini söyleyen, düğün bu yıl olsun diye ısrar eden kendisiydi. ne bir eşya bakıyor, ne bir tatil planı yapıyor. damatlık bakmaya başla diyorum birlikte bakalım diyor. ben giymeyeceğim ki bunu. küçük bir salonumuz olacak, maalesef her koltuk takımını alıp koyamayız oraya. kendisi de farkında bunun. ama asla akıl edip de bakmıyor bir şeye. gidip görmek daha iyiymiş. ben mağaza mağaza dolaşıp eşya seçmek istemiyorum. ortak bir stile karar verip ona göre planlama yapmak istiyorum ama adam ortada yok. ancak ben söyleyince aklına geliyor. ben söylediğimde olacaksa ne anlamı var ki süslüler? kendi evimizi kuracağız, bu yüzden çok heyecanlıyım. ama onun hiçbir katkısı yok buna. sürekli benim bir şey söylemem gerekiyor. sözde balayını ayarlayacağız haftalardır. allah bilir ne zaman düşünecek de harekete geçecek. ben ne yapacağım böyle ya

1. ufak tefek ev eşyalarını almayı erteledim uzun zamandır. kendimi biliyorum çünkü almaya başlasam gerekli gereksiz her şeyi eve yığarım. geçtiğimiz hafta toplu bir para geçti elime, bununla ikeaya gidelim bir iki parça alışveriş yapalım dedim. ikinci çorba kepçesini aldırmadı adam bana. sürekli lazım olacak mı bu diye söylendi. bizim evde çok sık çorba yapılır. kepçelerden biri makinede kirlide olur diğerini kullanırız. bunu anlattım, tamam şimdi almana gerek var mı diyor. bunun için geldik zaten buraya diyorum tek eksiğimiz bu mu diyor. avmdeyken mantıklı geldi bu söylediği, tamam dedim kabul ettim. ama şimdi düşündükçe sinirleniyorum ya. sanki yemek yapmaya dair bir fikri varmış gibi konuşuyor. bıçak bakıyorum buradan almaya gerek var mı diyor. daha iyi bir şey önermesini istediğimde zwilling alalım dedi -fiyatlarını bilmiyormuş lol

30 haziran 2022 01:09

2. Her şeye zam geliyor bi an önce alalım de ama internetten alınmaz bence de koltuk takımı.

30 haziran 2022 01:10

3. Kepçe almak için beni bi yere sürükleseler küfrederim swh kusura bakma ss ama biraz saçmalamış gibisin. Bu tür şeylerden senin de söylediğin gibi erkekler anlamaz. Sen onunla asıl olanları al, ıvır zıvırı kendin hallet yav iki kepçe için adamı ikeaya götürdüğüne inanamıyorum.

30 haziran 2022 01:15

4. a2 biraz kırıcı bir cevap olmuş. ben internetten koltuk alalım demiyorum ki. sadece fikrimiz olsun istiyorum.

o sürekli birlikte karar verelim diyor. ama herhangi bir şeye elini sürmüyor. ben ona model gösteriyorum bu mu olsun o mu olsun diye. oo piti piti yapıyor. sadece koltuk özelinde değil bu. haklısın yazdıklarıma bakınca sürekli emirler yağdırıyorum gibi görünüyorum. aslında öyle olmadı. onun tavırlarını gördükçe kendi kendime hallettim çoğu şeyi, sonradan haber verdim.

böyle olacaksa neden evleniyoruz ki biz? düğün tarihi yaklaştıkça iyice rahatsız olmaya başladım her şeyden.

kendisiyle buna benzer şeyleri konuştuğumda kendini değiştirmek istediğini söyledi. ciddi anlamda çaba harcıyor bunun için. ama benim için zamanında olmadıysa sonrasında olmasının bir anlamı yok. isterse g*tünü yırtsın.

30 haziran 2022 01:22

5. a4 ikeaya kurutmalık, çamaşır sepeti, banyo malzemeleri vs almak için gittik. arabayla taşınması daha rahat olacak büyük şeyler için yani. ufak tefek şeyler de gelmişken alınabilecek eşyalardı.

30 haziran 2022 01:27

6. Öff süslü bak erkekler böyle şeyleri düşünemiyor kafasına girmek istemiyorum, söylemek de istemiyorum ama siz de pek bir şey yapıyormuş gibi gözükmüyorsunuz. Yahu dan dan söyleyeceksiniz. Şu gün hadi sana damatlık bakacağız, şu gün hadi koltuk takımı alacağız. Az harekete geçin. Genel olarak ilişkilerde planları kadınlar yapıyor zaten. Şunu kabullenin artık. Ona da isteksizse eski nişanlın olur biter.

30 haziran 2022 01:27

7. süslüler bu süreçte ne yaşadığını gözlemleyebileceğim kuzenim, arkadaşım gibi insanlar yok etrafımda. anneme anlatsam üzülür. derdimi paylaşmak için yazdım buraya. ne nasıl yapılır, nasıl davranmak gerekir bilmiyorum çünkü.

30 haziran 2022 01:33

8. Ya amaç yaptırmak değil, aynı heyecanı paylaşmak. Paylaşamıyor işte adam onu anlatmış. Yoksa ensesinden tut ikeaya götür mevzusu değil. Süslü genel böyle biriyse bence ömür törpüsü üzgünüm, ki erkeklerin çoğu böyledir yani.

30 haziran 2022 01:39

9. Size hak verdim bir yönden ama haksız buldum aynı zamanda. Biz de yarın damatlık bakmaya gidicez mesela tabii ki birlikte gidilebilir. Sen bak demedim gidelim bakalım ona da diyen benim.

Koltuk takımı için mağaza gezmeniz lazım bunda da haklı. İnternetten baktığınla gördüğün aynı olmayabiliyor salonunuzun boyutunu da düşünürsek, bir görseniz de fikir edinseniz daha iyi. Ben de çok baktım internetten hiçbir şey anlaşılmıyor.

Burada Ikea yok olsa ben de gezmek isterdim ama çoğunu internetten aldım alacaklarımın. Gezmem gerektiğinde de yanıma başkasını aldım nişanlımla gezmedim. Fikrini de sormadım açıkçası Bu tür seylerde fikirlerini çok sormaya gerek yok bence. Ona ne gerek var buna ne gerek var diyebilirler, desinler.

Bir de yaz sonuysa bence geç kalıyorsunuz. Hem her geçen gün pahalaniyor her şey. Hem de aldığınız şeyler hemen ertesi gün gelmeyebiliyor. Mobilyalarda falan bir ayı bulabiliyor. Bunu ona iletin bence. Hallederiz düşüncesiyle rahat davranıyordur muhtemelen, istemediği için değil.

30 haziran 2022 01:39

10. Süslü eline kağıt kalem al. Gün gün yaz. İşte şu gün damatlık, şu gün koltuk, şu gün şu, şu gün bu. Sonra mesaj at. Beni saat 8 de al de atıyorum. O gün tabanlarınız patlayana kadar planladığınız şeye bakın. Tabak, çanak ıvır zıvır işi sizin işiniz. Ben sizi de anlıyorum onun tercihlerine saygı göstereyim istiyorsunuz ama karşınızdaki öyle biri değil demekki bu bazen avantaj. Ivır zıvırı da siz alın geçin internetten araştıra araştıra. Düz bulduğu yere uyuyan adamdan hımm bak şu iyiymiş performansı beklemeyin. Sizdeki biraz düz bir adam.