nisan sonunda urla'ya tatile gitmeyi düşünüyoruz denize girilir bir hava olur mu?

süslüler mayıs'ta doğum günüm var ama mayıs'ta sevgilim bedelli askere gidecek damla altunun gittiği oteli çok beğenince gümrük urla diye öyle bir plan yaptım. ama gitmişken bir denize de girsek fena olmaz . sizce denize girilir bir hava olur mu? olursa önerebileceğiniz beachler var mı? üstüne daha iyi bir otel biliyorsanız önerilere açığım.

1. hayır tabikide. anca antalyada girebilirsiniz

2 şubat 2023 14:01

2. Alaçatıda haziranda bile deniz buz gibi oluyor. Orası da aynıdır diye düşünüyorum

2 şubat 2023 14:03

3. urlanın denizi yazın bile soğuk mayısta asla girilmez süslü

2 şubat 2023 14:27

4. Bence kapali havuzli, spali, masajli bir tatil ayarlayin o mevsimde keza urla da deniz o tatihlerde popo dondurur.

2 şubat 2023 14:40

5. Kim izmirde nisanda denize giriyor ya mayis desen hadi anlarim bi nebze. Nisan izmirde yagmurlu gecer zaten ceket, ince mont giyilir hala. Buz gibi olur su ki zaten o tarafin denizi yazin bile soguk ruzgarlidir. Dogma buyume buraliyim o tarafta yazligi olanlar dahil denk gelmedim biz denize girmeye basladik diyene. Damlanin vlogu ben de izledim zaten orasi iskele tarafinda orada denize girilmiyor deniz icin en yakin yere aracla gidiliyor. Deniz tatili icin yazin bile cok uygun bir konum degil.

2 şubat 2023 17:20

6. Benim bir arkadaşım bu mevsimde bile İzmir'de denize giriyor. Yani soğuk su ile pek bir probleminiz yoksa girersiniz

2 şubat 2023 17:21