nivea canlandırıcı yüz temizleme köpüğü ile saç yıkamak?

kızlar şampuan alamayacağım bi yerdeyim. tüm salaklığımla şampuan almayı unutmusum. yanımda bi tek bu var kullanabileceğim. saçım yağlı ve temizlemem gerekiyor kesinlikle. işe yarar mı sizce :(

1. Sivi sabun veya el sabunu ile yikayin daha iyi.

3 eylül 2018 19:14

2. Bencede el sabunuyla idare ediverin pek bir şey olmaz

3 eylül 2018 19:14

3. No poo yapamam çünkü bi kez denedim ve saçım açılmadı kesinlikle :( kesmek da zorunda kaldım hatta. El sabunuyla yıkayan süslü nasıldı :d valla başka bi seçeneğim yok süslüler yardım edin bana ya.

3 eylül 2018 19:27

4. El sabunu dediğiniz katı mı. Onu yapamam o da berbat oluyor. Hiç seneğim kalmazsa belki.

3 eylül 2018 19:28

5. El sabunu berbat eder. Saç açıcı sprey, yağ bi şey yoksa kalırsınız keçe gibi saçla :(

3 eylül 2018 19:29

6. Ya son anonim ciddi misiniz aşshsşsh eğer keçe gibi yapmayacaksa deneyeceğim.

3 eylül 2018 19:30

7. Denicem süslü. Cidden atıcam kendimi camdan ya kese bile getirdim şampuanı unutmuşum. Vurun beni kızlar bu beyinle çok yaşamam zaten

3 eylül 2018 19:35

8. Yani ben bir kere mecbur kalmıştım sabunla yıkadım. Saç tipim ince telli bu arada. Saç dokum garip garip bi şey oldu taradıktan sonra bile hissiyatı düzelmedi. Sanırım hem ince telli hem uç kısmı kuru saçlarımı daha da kuruttu o yüzden kıyır kıyır his kaldı. Yine de yıkarsanız sabunla editleyin sizdeki sonucu merak ederiim.

3 eylül 2018 19:35

9. Kızlarrr tuzsuz şampuan buldum. Şimdi saçım yağlı boyasız ama açıcı var biraz. Bi zararı olur mu? Prill ya da sıvı sabundna daha mantıklı geldi :')

3 eylül 2018 19:41

10. Sabun kullanıp sirke ile yokarsanız yumuşakvoluyor krem kullanmış gibi ama sirkeyi güzel durulayın

3 eylül 2018 23:07