nude ruj neden yakışmıyor olabilir?

merhaba süslüler nude rujları denediğim her seferde hayal kırıklığı yaşadım. ne zaman sürsem beni çok solgun ve kötü gösteriyor bunun sebebi ne olabilir? ben de ruj sürdüğüm belli olmasın ama yüzüm canlansın istiyorum ama ne zaman nude ruj sürsem daha solgun gözüküyorum. o çok övülen nude rujlar bende öyle güzel durmuyor bunun bir çözümü yok mudur, hep belirgin renkler mi kullanmam gerekir?

1. Bana da yakışmıyor bu bence ten rengi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Buğday tenli ve esmerlere çok yakıştırıyorum ama biz beyaz tenlileri ölü gelin yapıyor.

2 şubat 2019 23:46

2. Direkt ten rengi ile değil de, cilt alt tonu ile ilgili süslü. Ve eğer kendine yakıştırmıyorsan maalesef hiçbir şekilde hoşuna gitmez nude tonlar. Bana da hiç yakışmıyor. Mağazada elimde deneyerek çok güzel bir ruj alıyorum ama evde denediğimde o kadar kötü oluyor ki... ben de gül kurusu bir ruj alıp çok az sürüp parmağımla yayıyorum pıt pt diye. Soğuk alt tonlu isen denemelisin süslü çok doğal görünüyor

2 şubat 2019 23:50

3. Bana da yakışmıyor süslü yine belirgin ama patlamayan rujları tercih ediyorum mesela pembe kahverengi arası ama pembesi ağır basan tonlar çok var. the balmın likit matlarından charming ve trustworthy bi bordo ya da kırmızı ruj efekti yaratacak kadar patlamıyor ama solgun da göstermiyor

3 şubat 2019 00:00

4. nude demek ten rengi değil süslü kahve pembe tonlarında, dudağının tonu gibi veya dudağın açık renkse o renk skalasında daha koyu bir renkle makyajsız makyaj ya da makyajlı ama özenip yapmamış ama yine de güzel olmuş görüntüyü yakalayabilirsin. Yani ten rengi ya da açık kahve tercih etmemelisin

3 şubat 2019 00:05

5. Süslü nude ruj bulmak için ne paralar ne emekler harcadım ben bilirim. Mac nc10-15 rengindeyim yani orta tonluyum ama dudaklarım çok pigmentli olduğundan olmuyor. En son essence in bir ruju ve golden roseun pembe kapaklı olan likit matlarından 106 numarasını buldum, memnunum bence deneyin.

3 şubat 2019 00:08

6. ben de bugday tenliyim ilk trend oldugu zamnalar nude bir ruj almistim ama o kadar yakismadi o kadar begenmedim ki anlatamam... dudaklarim dolgun biraz ve nude ruju surunce yok gibi gosterdi olabildigince uzak duruyorum nude tonlarindan hic cekici gelmiyor

3 şubat 2019 17:47

7. bence hepimizin doğru bir nude tonu var, onu bulamadığımız sürece yakışmadığını düşünüyoruz. yoksa güzel bir nude bulup, yoğun göz makyajıyla kombin edildiğinde çok muazzam bir görüntü ortaya çıkıyo. ayrıca adriana lima'nın nude rujuna bayıldım ♥

3 şubat 2019 21:41

8. peki acaba buraya favori nude rujlarımızı yazsak? veya böyle bi başlık açsak süslüler? belki herkes kendine yakışanı böylece bulur :)

3 şubat 2019 22:50