oda arkadaşım telefonla konuşurken konuştuklarımı duydu hatamı nasıl telafi edebilirim?

4 kişilik iki bölmeli odada kalıyoruz o üst ranzada yatıyor ben çalışma masamdan onun yattığı tarafı görmüyorum. ben odada kimse yok sanıyordum göz ucuyla baktığımda göremedim ama oda arkadaşım yatağında uzanıyormuş. hoparlör açık başka arkadaşımla konuşuyordum. konu oda arkadaşlarıma geldi. nasıl insanlar diye sordu aramızda birkaç gerginlik olmuştu bunu anlattım biri yabancı kültür farklılığından galiba hiç sarmıyor muhabbeti dedim (o an odada olan kız). yabancı olduğu için hemen güzel mi diye sordu ben de güzel değil bence zaten türkmenistanlı bize benziyor işte gibi bir şey demiş bulundum kızın adını söyle instagramdan bakayım dedi instagramı çok cringe falan dedim yani özetle hakkında hoş olmayan bir konuşma yaptık. konuşmanın sonlarına doğru oda arkadaşım ranzadan indi öyle fark ettim o andan beri konuşmuyoruz tam 1 gün oldu. ne kadar suçlu hissettiğimi anlatamam zaten tuvalete gidip gidip ağlıyorum sadece kişiliğine laf söylesem tamam bunu daha telafi edilebilir bulurdum ama çirkin dedim resmen bu nasıl telafi edilir ki çok utanıyorum kızla konuşmam lazım konuşamıyorum. beni linçlerseniz hiç kızmam normalde asla dedikoducu şekilci biri değilim zaten kendim o kızdan çirkinim bunu hiç çekinmeden söylerim üzüntüsünün geçeceğini bilsem. uzun zamandır kimseyle konuşmuyordum o arkadaşımla konuşurken bir rahatlık geldi öyle ileri geri konuştum çok pişmanım ne yapmalıyım

1. Ayyy okurken yerin dibine girdim

12 mart 2022 18:42

2. suslu yapacak bir şey yok ne desen sakil duracak. seni kırdıgımın bilincindeyim, sadece ozur dilerim diyebilirsin. bi daha da konusmazsınız.

12 mart 2022 18:43

3. bence özür dile ve oda degistir baska bir yolu yok

12 mart 2022 18:47

4. Hakajslwjdlejxlwjdlwjxls

Süslü çok özür dilerim ama olay o kadar komik ki. Bu arada oda arkadaşın da sinsiymiş sonuna kadar dinlemiş ne konuştuğunu jkahzkajak

Üzülme zaten muhabbeti sarmıyormuş :d

12 mart 2022 18:49

5. a7 sen hayatın boyunca hiç dedikodu yapmadın mı çok merak ettim. Olan olmuş yani geri dönüşü olmayan bir durum için soru sahibini üzmeyin kız 1 gündür ağlıyormuş. Pişmanlık duyması zaten kötü niyetli biri olmadığını gösterir.

12 mart 2022 18:55

6. Aynen kız hiçbir tepki vermemiş sonrasında çok asil buldum tavrını.

12 mart 2022 18:58

7. Benim başıma gelmişti aynısı 10 yıl kadar önce. Çok kötü bir his ya. Gözlerimi kapatmıştım ama uykuya dalmamıştım. Odada yan odadan gelen arkadaşlar da vardı. Bunlar fısır fısır konuşuyorlardı. Ama ses bana net geliyor bildiğin.

İşte ben pedimi geç değiştirdiğim için dün kokmuşum. (gülüşmeler)

Kızın biri sınava girecekti ama silgisi yoktu. Dağ başında silgi alacak yer de yoktu çantamdan silgi çıkarıp vermişim. Reddetmişti bıyık altı gülerek. Meğer kirliymiş. (gülüşmeler)

Bir tanesi beni tuvaletten çıkarken görmüş elimi yıkamamışım(emin değilim böyle bir an oldu mu) yine gülüşmeler coştukça coşuyorlar.yaa nasıl dayanıyor falan.

Aşırı kırıldım. Tabi kalkıp 5 kişiye birden atar yapacak cesaretim de yoktu. Kızlardan biri tuvalete kalktı. Giderken değil ama dönerken gözlerimi açık gördü ki ben görsün istedim. Panikledi :

"kızı da uyutmadınız" dedi ben sadece "uyumuyordum ki" dedim.

Ve aramızda buz gibi hava esti hiçbir şey demeden dağıldılar. Günlerce konuşmadık. Ama sonra unuttum gitti. Sadece aralarından bir kaçının bana işi düştü. Bayağı mağdur oldular Bu kez yapmadım.

Ne beklerdim?

Sanırım yanına gelip ismi atıyorum "Ayşe ben bugün çok üzgünüm. Özür dilenecek yanı yok saçma sapan konuştum. Ama düzeltmek de istiyorum" gibi bir şey olabilirdi.

Sizin durumunuza uyarlarsak bence kafam iyiydi, ilaç kullandım falan saçmaladım vs diyebilirsin. İnanmaz ama düzeltme çabanı anlayacaktır zamanla. Ya da dürüst olabilirsin. Çünkü böyle ömür geçmez.

Tabi sen yaklaştıkça kaba davranıyorsa bence sen de denemezsin daha sen bilirsin dersin.

12 mart 2022 19:01

8. O söylediğin laflar sana ait a8. Belli ki çingene olan sensin. Kız daha fazla üzülmesin diye dalgasına yazdım o cevabı. İq seviyen o kadar yerlerde ki bunu bile anlamamışsın ya yazık

12 mart 2022 19:01

9. Ne desem kötü anlaşılacak şimdi. Boşver yakın olmanızdan iyidir küs kalmanız.

12 mart 2022 19:03

10. Magmadan yazıyorum su an.

12 mart 2022 19:11