odtü işletme mi ankara hukuk mu??

süslüler siz olsanız hangisini tercih ederdiniz nedenleriyle yazarsanız sevinirim<3

1. ikisi de birbirinden cok ayri bolumler degil mi suslu? siz ne istiyorsunuz asil?

8 ağustos 2018 12:32

2. Birbirinden ayrı bölümler tabi süslüm fakat ikisini de esit oranda istiyorum ve ikisinde de bazı artı ve eksi noktalar var. Ben de farklı bir fikir almak açısından buraya yazdım...

8 ağustos 2018 12:37

3. Şu dönemde tercih yapıyor olsaydım yine iktisat/işletme/ekonomi  okurdum sadece odtü boğaziçi gibi daha iyi bir okulu seçebilmek isterdim.  Odtü işletme diyorum ben. Özelde de çok iyi bir etiket odtü. İibf mezunusunuz diy  Kpssye girmenize gerek yok illa ki

8 ağustos 2018 12:42

4. abim odtü'nün iktisat'ından mezun. ondan bildiğim kadarıyla odtü-işletme derdim.

istersen senin için danışabilirim ona.

birinde odtülü olmak var , birinde hukukçu.. çok güzel bir arada kalış ahaha :)

puanın gayet iyi anlaşılan, çok tebrik ederim süslüm.. umarım en iyisi, en hayırlısı olur..

8 ağustos 2018 12:51

5. ankara hukuk tabi ki adı bile yeter.

ama 4 senede mezun olamama ihtimalinizi de göz önünde bulundurun.

8 ağustos 2018 13:17

6. selam, ankara hukuktan bu haziranda mezun oldum, 4 senede bitirdim. kolay bir okul değil evet, ama sadece sistemden kaynaklı. derslerini takip edersen zorlanmazsın.

ankara hukuktaki en büyük sıkıntı, öğrencilerin akademik anlamda kendilerini geliştirmeye aşırı kapalı olmaları. sürekli kantinde oturur, derslere gitmez ve biraz da boş şeylerle uğraşırlar. insanların hayatlarıyla kendi hayatlarından daha çok ilgilenirler.

hocalara ulaşmak biraz da zordur aslına bakarsanız.

ankara hukuktan mezun olup iyi  yerlere gelmek istiyorsanız artık okulun adı hiç de yeterli değil. bireysel olarak çok çaba harcamanız gerektiğini söylemeliyim. ingilizce olsun, diğer her türlü birikim olsun. ankara hukuk'un durağan öğrenci kitlesi arasına kaybolmamak çok zordur.

tamamen kişisel bir yorum olarak, ben ankara hukukta okumaktanda özel bir üniversitesi hukuk okumayı tercih ederdim, avukat olmak için. bu dediğim hakim-savcı olma konusunda geçerli değil.

biraz uzattım ama kısaca benim için ankara hukuk'u çekilir kılan tek şey hukuk okumak istiyor oluşumdu ve ben girerken özel hukuklar bu kadar iyi değildi(bilkent-koç-bilgi vs).

gerçekten hangi bölümü istediğinizi iyi düşünün.

8 ağustos 2018 13:54

7. Tabiki odtü işletme. İşletmeden mezun olursanız çok fazla iş imkanınız olur. Hele odtü işletmeden mezun olursanız daha da fazlası. Ama şuanda ankara mankara farketmez çok fazla hukuk mezunu var ve yapacaklar kısıtlı

8 ağustos 2018 14:34

8. Ankara hukuk, özellikle savcı hakim vs olmak istiyorsanız bildiğim kadarıyla ankara hukuk bu konuda önde.

8 ağustos 2018 16:15

9. eğer iş garantisi istiyorsan odtü işletme derim. mezun olduktan sonra açıkta kalma olasılığın çok düşük. Bu arada tebrik ederim :)

8 ağustos 2018 23:06