okuduğu bölümden soğuyan oldu mu hiç?

bayadır böyleyim. bu yüzden geçen sene zar zor ders çalışıyordum. içim çekmiyordu. meslekten bölümden buz gibi soğudum bu durumu yaşayan oldu mu

1. zararın neresinden dönersen kardır istediğin başka bir bölüme yatay geçiş yapamaz mısın şu an

31 ağustos 2023 22:07

2. Ben ben ben ama okumak zorundayım bir senem kaldı

31 ağustos 2023 22:13

3. Her mesleğin önü o kadar kapalı ki istediğim bir yer de yok. Tekrar yks ye girip ona göre bakmak istiyorum. Bu süreçte okul sınavlarını aksatmam. İkisini bir arada götürmeye çalışırım kimseye söylemeden gizlice hazırlanırım 3. Sınıfım bu arada

31 ağustos 2023 22:14

4. Süslü ne okuyosun bilmiyorum ama üniversite okumak artık çok boş top okullara girmedikten sonra. İssiz kalma ihtimalin çok fazla. Kendine guveniyosan hazırlan yoksa okul yks çok zor oluyor gerçekten 2.sinifta deneme girişimim olmuştu.sonra vazgeçtim.Eger kpssyle atanmalik bı bolumse kpss kas bence

31 ağustos 2023 22:19

5. Ben 2.sınıfken bırakmayı çok istedim ama özelde okuyorum mesleğin geleceği var diye yapamadım. Sonra ne oldu biliyor musun. Ne Meslek ne gelecek kaldı. Ee bölümü de isteyerek seçmemiştim ki. Ben keşkelerimle mezun olduğumla kaldım. Keşke 20 yaşımda o bana ait olan kararı verseydim de bu duruma düşmeseydim.

31 ağustos 2023 22:26

6. İlk derste soğumuştum. 3 sınıfta bir ders ve hoca sayesinde ısındım. Ama o zamana kadar neler çektim bi ben bilirim. Gerçi sonrasında da çektim.

1 eylül 2023 00:23

7. Diyetisyenlik okuyorum

Hevesle başlamıştım ama sonra mesleğin geleceğinin pek olmaması, influencerlık yapmanın zorunlu olması( kendini böyle tanıtmak zorundasın para kazanmak için) beni soğuttu açıkçası

1 eylül 2023 01:44

8. Ben de hukukla katılıyorum +1

Lisede sırf anne babama kendimi kanıtlamak için meslekle alakalı hiçbir fikrimin olmamasına rağmen adı var diye hukuk yazdım. Üniversitede derslere ya gitmedim ya da hiç çalışmadım, hep ittire kaktıra bütlerle geçtim, sınıf tekrarı yaptım. Bölümde Tek keyif aldığım ders felsefe ve İngilizceydi, anlaşıldığı üzere hukukla alakası yok. Keşke zamanında severek okuyacağım bir bölümü seçseydim, bok vardı da avukat oldum geçirdiğim onca yılı koca bir hayalkırıklığı ve çöp olarak görüyorum. Şu anda da kariyer değişikliği yapmaya çalışıyorum ama ne kadar uzatırsan o kadar zor oluyor süslü. Sana tavsiyem o ki zararın neresinden dönersen kardır. Ha ailene söz geçiremiyorsan okulunu uzat ya da bir şekilde bitir ama elinin altında ikinci bir mesleğin mutlaka olsun, yandal mı yaparsın açıköğretim mi okursun ya da sosyal medyada ticaret mi yaparsın onu bilmem. Umarım kendin için en güzel kararı verip aksiyon alırsın, lütfen sevmediğin bir meslek için ömrünü heba etme 💗

1 eylül 2023 02:14

9. Yani sağlıkçı mısın diye soracaktım kalmış. Sınava tekrar hazırlanmak seninle alakalı. Benim bir diğer önerim hemşirelik ya da ebeliğe geçmen olur. Severek yapmazsın ama kolay atanıp para kazanırsın hiç değilse. Üstüne dilin olursa ver elini almanya yaparsın.

1 eylül 2023 02:19