okulda öğrencilerin tuvalete gönderilmeme sorunu?

mesela ben okula giderken, gazım geliyordu sınıfta. hocaya tuvalete gidebilir miyim diye soruyordum, hayır diyordu. bildiğim kadarıyla öğretmenler buna hala hayır diyorlar. ama, insanların içinde gaz çıkarmak ayıp değil mi, hem sonra akranları da alay ediyor yapan kişiyle. çocuk, hocaya açık açık gaz çıkartmaya gideceğim de diyemez herkesin ortasında, ne yapsın o zaman? sınıfta salmak zorunda kalıyor. sizce de öğretmenler izin vermeli mi?

1. Bazı öğrenciler tuvalete diye çıkıp okulda geziyordu onları engellemek için yapılmıştır muhtemelen bu. Ama öğretmenin yanına gidip "biraz rahatsızım gitmem gerek" denirse hiçbiri zaten olmaz sırana sıç falan demez.

24 haziran 2020 15:01

2. Diyorlar ama, bazıları yine de izin vermiyor. Benim bir öğretmenim altına yap o zaman demişti bana.

24 haziran 2020 15:07

3. Öğretmenlere gıcık olduğumu düşünmeyin, ebeveynlerim emekli öğretmenler.

24 haziran 2020 15:08

4. su an tuvalete gitmek için müsade isteyen öğrenciye izin vermemek yasak/suç

24 haziran 2020 15:09

5. Benim okula giden bir kardeşim var, hocası izin vermeyince ne desin, 'hocam bu bir yasal suç sizi müdüre söliceem!' mi desin ne desin?

24 haziran 2020 15:10

6. Ben de gazım gelince tutuyordum.üniversite de bir kere regl olduğum zaman çok kötü olmuştum ve hocadan izin istediğim halde izin vermemişti.(uygulama dersiydi yani hocayı bölüp tuvalet izni istemedim.)

24 haziran 2020 15:12

7. Ben sizin gibi düşünüp çok izin veriyordum öğrencilerime yazık çocuk kafasında. Aylarca. Sonra öğrendim ki okulda geziyorlarmış. benim de kredim bitti. Rahatsızlığı, hastalığı olsa zaten söylesin ya da cidden efendi öğrencilerim var onlar isterse anlarım ki cidden ihtiyacı var gönderiyorum. Öğrenciye göre değişir anlayacağınız. osuruk konusunda da ben ilkokuldayım osuruksuz günümüz geçmez ahahah camlar hiç kapanmaz malum. insan sevmesek bu işi yapmazdık varsın osursun sesli bir şekilde değil ama zaten kaçırıyorlar istemeden yani anlayabiliyorum.

24 haziran 2020 15:12

8. @anonim 6 sizi anlayabiliyorum, benim babam da sınıf öğretmeniydi emekli olmadan önce.

24 haziran 2020 15:16

9. İlkokul çok alem bir kademe ya. Sınıfçı değilim ben bu arada yabancı dil öğretmeniyim. 2-3-4-5 ler için yaptım yorumumu. köydeyim bir de ben çocuk izin alıp karşıdaki eve gitmiş bir kere ahahah velhasıl öğrenciye bağlı sorunuz.

24 haziran 2020 15:21

10. Lisede tuvalet izni alıp ya sigara içiyorlar ya da tuvalette şarkı açıp oynuyorlar çünkü. Gerçekten ihtiyaç için giden öğrenciler sayılıdır. Ha kurunun yanında yaş da yanıyor o ayrı

24 haziran 2020 15:50