only marka montların kalitesi nasıl?

süslüler linke ekleyeceğim montu beğendim fakat bu markanın hiçbir şeyini kullanmadım daha önce. bilgisi olan var mi? ayrıca siyah, kapüşonlu bir mont arıyorum oversize ya da çok genç durmayan ama seçenekler inanılmaz kısıtlı. yakın zamanda görüp beğendiğiniz montları da gösterebilirseniz çok memnun olurum

1. (link: https://www.boyner.com.tr/only-mont-973412-100103 bahsi geçen mont bu )

31 ekim 2020 11:08

2. Eski deneyimlerime göre Çoğu inditex markasından daha kaliteliydi ürünleri.

31 ekim 2020 11:10

3. teşekkür ederim süslü, birkaç gün daha bakacağım içime daha sinen bir model bulamazsam alacağım galiba. sağ olun.

31 ekim 2020 11:11

4. ben de kullandim ve kaliteli oldugunu dusunuyorum. yurtdisindan 15 euroya aldigim icin bu fiyatı vermeyi yediremiyorum kendime ama :"(

31 ekim 2020 11:20

5. Ben hollandadayim ve burda bu marka inanılmaz var. Yani bizde çok mağazası yoktu ama burda çok var. Eğer denk gelirsem bu modelde varsa bakarım sizin için. Gerçi online iade de var risk olmaz sizin için.

31 ekim 2020 11:22

6. aaa öyle mi süslü ben daha önce hiç duymamıştım markayı. nispeten kaliteli oluşuna sevindim çünkü nedense bütün montlar ya rengarenk ya da oversize. lise öğrencilerine uygun epey mont var ama alayım bunu topukluyla da giyerim diyecek mont çok az

31 ekim 2020 11:24

7. a4 ne kadar naziksiniz 🥺 anladığım kadarıyla trde popüler değil ama diğer ülkelerde bilinen bir marka. muazzam kalite beklemiyorum tabii ki birkaç sene giysem ve sıcak tutsa yeterli benim için. lutfen zahmet etmeyin, fikir almak yeterliydi :) çok teşekkür ediyorum, eksik olmayın.

31 ekim 2020 11:27

8. Only fena bir marka değil. Daha önce birçok ürününü kullandım. Montları da güzel.

31 ekim 2020 11:52

9. teşekkür ederim a5 :)

31 ekim 2020 12:10

10. Süslü aslında Türkiye'de ihracat fazlası ürün satan yerlerde oluyor bu markanın ürünleri ve evet gerçekten fiyatına göre kaliteli :) en azından koton ya da DeFacto'dan iyidir kalitesi

31 ekim 2020 12:41