perfectil veya solgar formula snh kullanan var mı? memnun musunuz?

tırnaklarım kırılıyor, saçlarım ince telli. takviye arıyorum. kullanan var mı?

1. Süslü yabanci bı doktora denk gelmiştim zararlı falan diyodu bu tırnak saç uzatma takviyeleri için

19 eylül 2023 23:34

2. Yaptırdım. Tiroid sorunum var cildim sorunlu yaralarım geç iyileşiyor. Marka tavsiyesi soruyorum tahlil tavsiyesi değil

20 eylül 2023 00:04

3. Bilinçsiz değilim, herkesi bir tutup ezbere konuşmanıza gerek yok. Kullanan varsa tecrübelerini duymak istedim bu kadar. Sizin duyar kasmanıza gerek yoktu teşekkür ederim

20 eylül 2023 01:54

4. Solgarın o takviyesi yok galiba ben bulamadım. O yüzden Perfectil kullanıyorum. 1.5 kutudan sonra saçla ilgili fayda görmeye başladım. Daha az dökülüyor. Kalınlaştıracak mı zaman gösterecek 🤷🏻‍♀️

20 eylül 2023 02:04

5. Benim de tiroidim var ss. Duzenli olarak omega 3, c vitamini, cinko ve d3k2 kullaniyorum. Yeme duzenimi degistirdim bir de. Protein ve life ekstra onem vermeye basladim. Stres icin duzenli yoga yapiyorum cunku tiroidi cok etkiliyor. Direkt sorunuza cevap degil ama belki ise yarar. tirnaklarda ve saclarda fark gordum bayagi.

20 eylül 2023 02:49

6. Teşekkür ederim süslüler. Ben de omega 3 b12 ve selenyum kullanıyorum. Perfectil çok pahalı geldi 3 kutu kullanmak gerekiyormuş en az. Bu beni biraz maddi açıdan düşündürdü. Teşekkür ederim deneyimleriniz için

20 eylül 2023 02:54

7. solgar biotin kullanıyorum süslü, tırnaklarım soyulmaya devam ediyor ama saçlarım bir hızlı uzadı ki sorma. solgar snh ve perfectil denemedim hiç.

20 eylül 2023 15:24

8. süslü, ben de solgar snh aldım henüz kullanmadım. ama bunun özelliği msm içermesi, çinko bakır d vitamini içermesi. mesela biotin kesinlikle içermiyor (benim için iyi bir özellik)

yorumları merak ediyorsan yabancı kaynaklardan bakabilirsin ya da trendyol ürün yorumlarından. süslüde başlığı da var.

eğer başlığı olduğu halde ürün sorusu açıyorsanız bunun sohbet havasında olableceğini kabul etmeniz gerekr, hemen terslemenize gerek yok yani insanları.

20 eylül 2023 18:52

9. d vitamini değil c vitamini içeriyor yanlış yazmışım