pirlanta surekli takili gezilir mi, alyansa gecilmez mi?

merhaba susluler, erkek arkadasimla 3 yildir birlikteyiz. yakinda olmasa da evlenmeyi dusunuyoruz ve konusuyoruz boyle seyleri. erkek arkadasim evlenme teklif edilirken verilen pirlantanin surekli takilacagini dusunuyormus. ben ekstra iki kisi gidilip alyans alinir o takilir diye biliyorum. ya da isteyenler uyumlu model alip birlikte de takabiliyor diye biliyorum. surekli pirlantasiyla gezen var mi ya da bunun bir adeti var mi boyle?

1. nişanlıyım alyansım var gittik aldık dediğiniz gibi ama genelde tektaşımı takıyorum. bence çok gerekli değil alyans şu an olsa almazdım yani.

10 ağustos 2018 20:27

2. şimdi sorunuzu net anlamadığımı düşünüyorum ama bir şeyler yazacağım anladığım kadarıyla.

ortada sadece tek taş varsa, takmak için ekstra başka yüzük alınmaz. nişan vakti alınan alyanslar da nişandan sonra takılır. cepte 2 yüzük varsa beraber de takılabilir ayrı da.

10 ağustos 2018 20:39

3. Nasıl ya hiç pırlanta ile gezen insan görmediniz mi? Veya o tektaşları sadece teklif için mi alıyorlar? 😲

10 ağustos 2018 20:39

4. Sözlenene kadar pırlantayı taktım sözden sonra alyansa geçtik ve pırlantayı özel günler dışında takmıyorum o zamandan beri, evliyiz şu an. Bunun adeti yok yani keyfiniz nasıl istiyorsa öyle yapın. Günlük biraz abartı geliyor bana pırlanta, alyans daha hoş görünüyor gözüme.

10 ağustos 2018 20:40

5. Takmamayı tercih ediyorum. Rahat edemiyorum nedense. Alyans candır.

10 ağustos 2018 21:02

6. Susluler hepinize cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. Kisaca keyfime gore davranacagimi ogrendim, ben de sirf alyans takmayi sadece ozel gunlerde pirlantayi tercih ederim sanirim o zaman. 4.anonim evet kucuk bir ailem var cevremde cok kisinin evlendigine sahit olmadim ve henuz evlenen bir arkadasim da yok. Kisaca her gun pirlantasiyla gezen kimseyi gormedim :) o yuzden merak ettim sormak istedim

10 ağustos 2018 23:59

7. Soylemeden edemedim, 2.anonim cok hossunuz :) umarim hepimizin en buyuk dertleri boyle kucuk seyler olur, ulke bu haldeyken cildirmamak icin kafami nereye versem diye cebellesiyorum acikcasi biraz da

11 ağustos 2018 00:03

8. nişan ve evliliğiniz boyunca takmak için bir çift alyans alacaksınız. tektaş da istediğiniz parmağınıza istediğiniz zaman takacağınız herhangi bir takınız olmuş olacak. nişan günü takmasanız da olur çünkü nişanda alyans sağ parmağınıza takılacak. iki kere evlendim, kesin bilgi.

11 ağustos 2018 02:59

9. Düz Alyans, incecik bir tam tur yüzük, bir de tek taş almıştık. Tam tur yüzüğüm altın rengi, tek taşım beyaz altın. Genelde tam turu takıyorum, bazen de tek taş. Alyansı neredeyse hiç takmıyorum.

11 ağustos 2018 04:18

10. Sevgilim evlilik teklif ederken pırlanta tektaş aldı nişana kadar sürekli taktım, nişandan sonra tektaş ve alyansı birlikte takıyorum geçen gün acaba tek alyans mi taksam diye düşündüm nişanlım o zaman tektasi niye aldım ben sana birlikte tak bence dedi kırmadım öyle fe güzel böyle de güzel:))

11 ağustos 2018 18:25