pms ve regl döneminiz nasıl geçiyor?

ben mesala pms süresince hafif agresif oluyorum (ki çok genel), fiziksel olarak da mide bulantısı, baş dönmesi vs. oluyor. regl olunca sinirli değil ama ciddi bi duygusallık, hüzün içinde oluyorum. her şeye ağlayasım geliyor hatta saçma sapan ağlıyorum bazen. kısmen ağır geçiyor ağrısızla sızısıyla ama beni gerçekten rahatsız eden bu mutsuzluk depresiflik hali. sizde de bu kadar yoğun oluyor mu?

1. özellikle annemden sinirimi çıkarıyorum ben sanırım ya. sebebsizce söylediği her şeye sinirle cevap veriyorum. melek gibi kadın kıyamam sonra da çok üzülüyorum. fiziksel olarak karın ağrısına dayanamıyorum ağrı kesicisiz olmuyor, bunalıyorum üstüne bir de midem bulanıyor kusamayınca da zorla kendimi kusturuyorum. benim için tam bir kabus. hiç gelmesin istiyorum gecikince de korkuyorum jdsfkj saçma sapan duygular işte

2 haziran 2018 18:03

2. Saçma sapan bir ruh haline bürünüyorum. Fiziksel olarak ağrım sızım olmaz ana ruhen dengesiz oluyorum. Aşırı duygusal, aşırı agresif... Eşime çok üzülüyorum o günlerde çünkü ben bile kendime uyuz oluyorum. Ayrıca cildim, saçlarım gereğinden fazla yağlanıyor. Ne yaparsam yapayım ne makyajımı ne saçlarımı yakıştırabiliyorum. Az kaldı yine üf kapladı beni bir hüzün.

2 haziran 2018 18:29

3. Tam da şu an reglim gecikmiş ve aşırı sinirli depresif bir haldeyim :( ben baya ağır geçiriyorum bu dönemi ya. Bu sabah markette alışveriş yaparken gözlerim doldu ağlamaya başladım. Hiçbir şey yoktu oysa ki. Hayat anlamsız varoluş bomboş gelmeye başlıyor yaşamak için bir neden bulamıyorum. Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum, günlük işlerime bile motive olamıyorum yataktan çıkacak enerjim olmuyor. Keşke efendi gibi sadece sevgilime sinirlenip küçük şeylere ağlasam ama varoluş sancısı çekiyorum resmen. Nihilistler yanımda polyanna kalır. Neyse ki bir hafta sürüyor sadece daha uzun sürse böyle bir ruh haline nasıl dayanırdım bilmiyorum. Her ay yıkılıp yeniden toparlanmaktan yoruldum :(

2 haziran 2018 18:43