real housewives of beverly hills - ilk 4 sezonu izleyen var mı?

favoriniz, sinir olduğunuz kimler? zenginlik başa bela mı :p

1. ilk sezonu tamamlamak üzereyim, bu dizinin bölüm bölüm dedikodusunun yapılacağı türkçe bir mecra olmaması çok üzücü :D

elbette en sinir olduğum, seren serengil sendromuna yakalanmış mutsuz camille. herkes ona aşık, herkes onu kıskanıyor, onun kocası mükemmel, onun kocası çok başarılı, "öbürküsünün" kocası bunun kocasının yanında çalışıyor falan. o yüzden de bence kendiyle ilgili düşünceleri ve komplekslerini kyle'a atfetti ve kyle da buna düştü ne yazık ki. kyle'ın düzgün ve açıksözlü bir kadın olduğunu düşünüyorum. bence o ilk new york şokunu atlattıktan sonra ne uğraşacağım şu manyakla demesi ve devamında yok sayması gerekirdi ama o kocaların birlikte iş yapması ve kendi kocasının camille'inkine muhtaç olması yüzünden arayı düzeltmek için çok uğraştı. o 20ler partisinde falan hiç gerek yoktu camille'e insan muamelesi yapmasına mesela. çünkü bugün yüzüne güler gibi yapıyor, hemen sonra "bana özgüvensiz dedi, ezik dedi, onu asla affetmeyeceğim" diye ikiyüzlülük yapıyor. en iğrenci de kendi psikoptalığının faturasını kocasına naz poz yapıp mauricio'yla iş ilişkisini sonlandırmasını sağlamaktı; tam belden aşağı vurma. elalemin kocasını dudağından öpmeler, pole dance'den hallice danslarla milletin kocasının ona bakmasını sağlamaya çalışmak yerine biraz terapi alsa daha mutlu olur. hele o evine getirdi medyum paçozu neydi ya, tam mahalle çirkefi. bir de adına program yapılıyormuş çok onore edilecek bir tipmiş gibi. camille'in arkadaşı da o kadar oluyor işte.

kim inanılmaz zavallı. hayatı boyunca kendini hiç geliştirmemiş, hep birilerine bağımlı yaşamış ve bence çocuk yıldız olma hali sona erince de travmatik bir şekilde gerçek hayata dönüş yapmış. herhangi bir fikri var gibi görünmüyor, olsa bile ağzını açıp da ifade etmekten aciz, öyle korkak. bir de çok saçma şekilde çökmüş, muhtemelen madde bağımlılığı yüzünden.

lisa sağduyulu bir kadına benziyor. şefkatli de bir kadın. biyolojik çocuğuna olduğu kadar evlat edindiği çocuğu için de içi eriyor sevgi ve şefkatten. cedric de bu durumun ekmeğini yiyor bolca. çok zor bir hayatı olmuş, anlattığında çok duygulandım ama belli ki insanlar evlerinde artık baş başa yaşamak istiyorlar ve bunu sana çok kez söylediler. hala kadının duygularını sömürerek ama ben buna hazır değiliiim diye dudağını büküyor. neyine hazır değilsin ya, sanki başka bir evde yaşayacak olsan elini cebine mi atacaksın? lisanın havuzu başında şampanya keyfi yapmazsın da kendi evinin havuzunda yaparsın nedir yani. inanılmaz tembel ve uyanık kısacası.

taylor'ın durumu da içler acısı. kyle'ın kocasıyla iletişimine imrenmesi çok üzücüydü. kocası hanzo hanzo hiçbir şeye katılmayıp kadını tüm partilerden erkenden götürüyor. kadın da mutsuzluğunu berbat estetiklerle ve harcadığı paranın gösterişiyle telafi etmeye çalışıyor. bu arada ben kızlarının da çok normal olduğunu düşünmüyorum, kız sürekli mutusuz, sürekli inatçı, sürekli içine kapanık görünüyor. aile ortamının ne durumda olduğunun yansıması olmuş küçücük çocuk.

adrienne de o yavşak kocasına iyi dayanıyor, adamda en ufak bir karizma yok. adamı biraz fazla iteleyip kakalıyor gibi ama dayanamıyorsa boşanabilir. ona diyecek sözüm bu kadar :D

21 nisan 2021 15:17

2. ben kim'in olduğu sahnelere asla katlanamıyorum. anonim 1 netflix'teki sezonları bitirin yine konuşalım :d

21 nisan 2021 15:26

3. Halihazırda izliyorum, geleceğim.

Benim de biraz yorum duymaya ihtiyacım var :d

21 nisan 2021 15:35

4. ne söylesem spoiler olacak, o yüzden bir şey demek istemedim. başkaları gelip umarım spoiler vermez ama sezon 1 hakkıdaki fikirlerimiz ortak. kim için hiçbir zaman değişmedi gerçi.

21 nisan 2021 15:47

5. anonim 1 yettim aşkım :) ben de yalnız olmadığıma sevindim vallahi. daha yeni izlemeye başlamıştım diziyi, ilk sezonu bitirdim şimdi 2'ye geçtim. fakat o kadar merak ettim ki şimdi ne yapıyorlar diye ufak bir google araması yaptım, biraz spoiler yemiş olabilirim ama bu beni durdurmadı :)

ilk sezonda favorim kyle ve lisa oldu. ikisinin de aileleri ve eşleriyle olan ilişkilerine bayıldım resmen. kyle'ı sanırım kendime benzettim biraz, ben de haksızlığa hiç gelemem ve öfkemi de çok kontrol edemem. bu da başıma bela açar çoğu zaman. sinirlendikten sonra da yumuşar, ya aslında hiç gerek yok böyle şeylere tamam ben affetcem hadi normale dönerim, derim ve ona göre adım atarım karşımdakine. kyle da garibim böyle yapmak istedi ama karşısında 2 kişi var, camille ve egosu :)

bana nedense camille'in çok samimi arkadaşları sadece ondan faydalanmak için ona yağ çekiyorlar gibi geldi. eminim benim arkadaş grubumda olsa aşırı gıcık olurdum ama hareketleri falan o kadar yapmacık ki ben güldüm valla camille'e :) medyum arkadaşı allison'ı da allah bildiği gibi yapsın kadının içinden resmen dev bir çirkef çıktı. ilk sezonun sonlarında reunion diye röportaj bölümleri var, orada soruyorlar herkese tek tek bunu niye yaptın onu niye söyledin diye. bu allison artık utandığından mıdır nedir oraya çıkıp konuşmak istememiş :))) bu arada o yemekte neden camille'in değil de kyle'ın aldatıldığını söyledi diye soru sormuş seyirciler. benim de aklımdan aynısı geçmişti. camille de buna diyo ki aah sanırım orda yanlış bir okuma yaptı ben ona daha yakın oturuyordum, o yüzden allison benim enerjimi okumuş olabilir ahahaha yav bi gidin şurdan kadın işte hepinizi kandırıyor vay ben medyumum,psişiğim diye :D

lisa şimdilik yaşlanınca olmak istediğim kadın diyebilirim, bazı anlarda karşısındakileri trollemesi polemiğe girmeden cool durması ama yeri gelince de arkadaşını sahiplenmesi, zekice yaptığı şakalar, iş ahlakı, anneliği ve annelik içgüdüsüyle şefkatli hareket etmesi falan çok hoşuma gitti. eşinin de lisaya ve köpeklerine olan düşkünlüğünü sevdim.

taylorı gizemli buldum, sanki her an her şeyi yapabilirmiş gibi duruyor. sakin, cool tavrının altında bir sinsi yatıyor gibi ki zaten new york'ta da camille'le gizli konuşup olan biteni anlatması çok da dürüst bir hareket değil. kocası tam bir öküz, kameralar kapalıyken sürekli taylor'ı azarlayan bir tipmiş üstelik.

içlerinde en çok kim'e acıdım. belli ki zamanında ailesi onun üzerinden geçinmiş, çocuk oyuncularla ilgili böyle sömürüler yapıldığını zaman zaman okuyorum ama kanlı canlı örneğini görmek üzdü beni. azıcık diş gösterse, bir tavrı tarzı olsa oh be sonunda diyecektim bu sezon ama diyemedim :(

cedric tam bir manyak çıktı rıza baba, adam lisa ve ken'in malikanesine sülük olarak atanmış resmen. fakat sonradan fena tartışmışlar, o reunion bölümlerinde cedric saçma sapan açıklamalar yapıyor. lisa ve ken ona ödemeyi çiçek ve köpek türünde yapıyormuş ve bu da karın doyurmuyor diye. karşim kusura bakma ama o senin mallığın. 15 senedir onlar için çalışıyormuşsun 2 senedir de evlerinde yaşıyorsun. gidip salak salak yemeklerde davetlerde boy gösterene kadar desene lisa,ken ben evden gidicem ama bir işim olsun bakın sizin için sabit bir iş yapayım veya elimden tutun da referanslarınızla bana iyi bir ortam hazırlayalım benim aklımda oyuncu olmak var, vs diye. ne diye ters düşüyorsun, adamları şantajla suçluyorsun, sanki insanlar aaa cedric haklı lisa ve ken çok boktanmış, mı diyecekler? yok ya kafa yok, ye iç yat. sülüğün de vizyonlusu tabii...

adrienne ah canım adrienne :) o kocayla ne işin var acaba ya ben paul'ü hiç yakıştıramıyorum ona nedense. adrienne çok cool bir kadın ve o da lisa gibi fakat lisa ne kadar dişil enerjiye sahipse adriennede bu hiç yok maalesef :) güçlü ve dediğim dedik bir kadın ama vicdansız değil bu benim hoşuma gitti, dizide çok fazla polemik vs ye girmediği için sönük bile kaldığını düşünüyorum ama bence aralarında en sağlam karaktere sahip olanlardan biri de o.

21 nisan 2021 16:40

6. sevgili soru sahibi sana da yetişeceğim sezon olarak fakat spoiler alabilirim ben çok takılmam öyle şeylere :) başlığı da takipteyim bu arada, ne zaman canım rhobh dedikodusu çekse gelir yazarım buraya :)

21 nisan 2021 16:42

7. ben de tam reunion'ı izliyordum :D

ya bu camille o kadar karaktersiz bir insan ki. sürekli oyun düzen peşinde ve asla başarılı olamıyor. kendi evindeki yemekte kyle'ın arkadaşı kadına playboyda poz verdiğini hatırlatarak aklınca slut shaming yapmaya kalkıştı ama meğer kendi de playboyda poz verdiği için kocasıyla tanışmış :D böyle de bir şuursuz. kesinlikle yanındaki arkadaşları da seni çok iyi anlıyorum camille, evet camille, sepet camille diyip gönlünü hoş tutup imkanlarından faydalanıyorlar. camille'in de kocasına bayıldığına ve aldatılmadığını düşündüğüne asla inanmıyorum. bal gibi de adamın ny'de bambaşka bir hayatı olduğunun farkında ama hayat standartlarından olmamak için kocamı seviyorum, çocuklarımın istikbalini düşünüyorum ayaklarına yatıyor. kocanı sevdiğin için mi yakışıklı arkadaşınla fingirdiyorsun (al sana slut shaming asdfg)?

a3 şu sezonlar biter bitmez evlenelim diyorum :D

21 nisan 2021 18:29

8. yazdıklarınız bana da hatırlatma oldu. ilk iki sezonu geçen yaz izlemiştim. playboy olayını unutmuştum, faye ile olmuştu galiba.

allison gerçekten tam bir üçkağıtçı, bir şey bildiği yok. foyası ortaya çıkınca köşe bucak kaçtı. cedirc de gerçekten tam bir sülük ama gerizekalısından. daha başka yaptığı saçmalıklar olmuş paris hilton'un sevgilisi gibi davranmış galiba (uyduruyor da olabilirim, unuttum biraz o konuları).

ufak bir spoiler vereyim, belki biliyorsunuzdur, üçüncü sezondan itibaren gigi ve bella hadid var ufak da olsa.

21 nisan 2021 19:05

9. a1 aiyy ilk evlilik teklifim, evet evet evet hahaha :D

süslü sorma ya o şok oldum ilk başta camille "en yakın erkek arkadaşını" dudağından öpünce, hayır bir de karısının yanında! dikkatini çekti mi bilmem o yakın arkadaş nick'in karısı tricia mıydı trisha mıydı neydi, o kadın da bi yemekte diyo ki "senin kocan ortalarda olmadığında benim kocamı her zaman alabilirsin" :O yani kadının ironi yaptığını ummak istiyorum ama :)

camille'e de kelseyle nasıl tanıştıkları sorulunca "hmm bir arkadaşımız beni kelsey'ye önermiş o vesileyle tanıştık" gibi bir şey söylemişti ahah ya meğer vesile playboymuş :) yahu sen madem bir haltlar karıştırdın zamanında ne diye millete çamur atıyorsun, bir de aklına öylesine gelmiş gibi söylemez mi, kadının her hareketi planlı. ama işte bence kendini komik duruma düşürüyor sadece, en azından ilk sezonda öyle. ikinci sezonun ikinci bölümünü bitirdim, bu sezon biraz daha sakinlemiş gibi. daha az yapmacık tavırları vardı şimdiye kadar :)

ayy bi de camille'in 2 çocuğu ama dört tane dadısının olması ahaha ve bunların yanında asistanlarının, "house manager"ının olması :)))) bunu da açıklarken "her dadı seyahate hazır olmuyor ve ben kelsey kalp krizi geçirdiğinde dadı olmasaydı çocukları kime bırakacaktım, o yüzden bana dadı lazım" demesi :)))) yani demeyeyim demeyeyim diyorum ama arkadaş bu kadar da gerçeklikten uzak olunmaz ki yav sanki anasının karnından da 4 dadı 3 asistan 1 ev yöneticisi, vs ile çıkmış.

21 nisan 2021 20:41

10. ss süslüm evet youtube'da bir kesitine denk gelmiştim bella ve giginin olduğu bölümün ve ufak bir şok geçirmiştim nasıl bir annedir onlarınki ya amaaann :/

21 nisan 2021 20:44