regl ağrısına majezikten daha iyi gelen bir şey var mı ya da regl öncesinde ağrıyı engellemek için yapılabilecek bir şey?

her reglimde en 2 tane majezik içmeden yapamıyorum ama daha fazla hap kullanmak istemiyorum bütün önerilere açığım

1. arveles, apranax

17 temmuz 2019 23:51

2. Dicloflam

17 temmuz 2019 23:55

3. Buscopan aliyorum ben

18 temmuz 2019 00:01

4. cataflam kesinlikle ve aynı zamanda ödem attırıcı etkisi var, regl şişkinliği yaşamıyorum majezikten ona geçtiğimden beri

18 temmuz 2019 00:08

5. Dolorex baya iyi. Majezik midemi mahvetti hep.

18 temmuz 2019 00:08

6. Ponstan forte bunun için üretilmiş ilaçlardan biri majezik gibidir ilaçlar vücutta daha fazla su tutar ve bu ağrının tekrarlamasına sebep olur. Ponstan gerçekten rahatlatıyor. Ayrıca alternatif bir yöntem arıyorsanız kekik suyunu araştırabilirsiniz. Bir de kendi yöntemim olarak ağrı başlarken sırt üstü yatıp pedal çevirme hareketi iyi geliyor rastgele spordayken farkettim.

18 temmuz 2019 00:34

7. Advil

18 temmuz 2019 00:35

8. Majezik benim ağrımı kesmiyor 1-2 saat sonra 2.yi içiyorum anca öyle kesiyor. Dolorex favorim 20 dakikada kesiyor ağrıyı en sevdiğim ağrı kesicim. Dr banu soyadını unuttum bir videosunda reglin ilk günü 8 saat arayla ağrı kesici içmeyi önermişti ben o videoyu izlediğimden beri çok ağrımın olduğu dönemlerde uyguluyorum bu yöntemi mutluyum.

18 temmuz 2019 00:40

9. Ponstan forte'u tek geçerim. Mucizem olmuştur. Yan etkisi diğer ilaçlara göre minimaldir mideyi vs rahatsız etmez. Apranax da iyidir .

18 temmuz 2019 00:41

10. Her regl dönemi iğne olurdum ben artık arveles içiyorum ağrıcagını hıssettiğin anda cok iyi gelıyo benım cooook ağrılı geçtiği için haftada 3 kere falan kullanıyorum

18 temmuz 2019 00:52