regl gecikmesi mevsimden olabilir mi?

süslüler merhaba, adet gecikmesi mevsimsel olabilir mi? cinsel ilişkide korunuyoruz, 2 kez test yaptım negatif. adaçayı da içtim ancak gelmiyor. birkaç kez uçak seyahatim oldu yakın zamanda, bu etkiler mi bilemiyorum. önerebileceğiniz bitki çay ya da kür var mı? teşekkür ederim

1. Benim mevsimden dolayı sekiz gün geciktiği oldu süslü. Kadın doğum uzmanına sorduğumda iki haftaya kadar olağan kabul ediyoruz dedi. Sıkıntı yapma testlerin negatif çıkmış nasılsa. Maydonoz ye ☺️

14 mayıs 2019 11:38

2. sağol süslücüm, maydonozu akıl edemedim teşekkür ederim.

14 mayıs 2019 11:44

3. Bıktık sizin 10 saniye regl gecikse şuraya damlamanızdan ya.

14 mayıs 2019 11:54

4. bıkmayın, cevap yazmayın mesela. hamile miyim demedim, kadınların çoğunlukta olduğu bir yerden öneri istedim. nitekim süslü yazmış maydonoz diye. öneriniz yoksa, soruyla zaman harcamanıza da gerek yok.

14 mayıs 2019 11:56

5. Ahahah çok spesifik bir cevap değil mesela bu da google'san zerdeçallı sütünden soğan suyuna bir sürü cevap çıkıyor sana? Çevir kazı yanmasın evet :d

14 mayıs 2019 12:02

6. Bu ay benim 11 gun gecikti....

14 mayıs 2019 12:05

7. google ladım zaten anonim. zerdeçallı sütten bilmem neye kadar çıktığı için buraya sormak istedim kullanılan ve etki eden ne var diye. gerçekten değişik insanlarsınız yani ne diyeyim. çevir kazı yanmasınlık bir durum yok anonim olarak kendimi size kanıtlamak zorunda değilim. öneri istedim- sizde öneri yok o zaman size iyi günler.

14 mayıs 2019 12:06

8. 4. anonim süslü sanıyorum mevsim geçişlerinden kaynaklı. geçen hafta kar yağan bir yerde bugün kısa kolluyla oturuyoruz.

14 mayıs 2019 12:07

9. genele yaygın bir düzensizlik yoksa mevsimdendir. herhangi birşey almanızı tavsiye etmiyorum. bir seferlik durumlarda tespit edilmiş bir sorun yokken kendi başınıza bir şey kullanmamalısınız. tekrarlanırsa doktora gitmelisiniz.

14 mayıs 2019 12:42

10. seyahat ve mevsim değişikliği çok etkiliyor beni de. yazdan kışa, kıştan yaza geçerken 8-10 günlük gecikmelerim oluyor. kafaya takınca daha da gecikiyor düşünmemeye bakın o yüzden.

ayrıca

kadınların çoğunlukta olduğu bir platforumda elbette regl sorulacak. biri regl gecikmesi sorsun da bıktık yazalım diye pusuda bekliyorusunuz sanki. bir deneyiminiz, bilginiz varsa paylaşın yoksa cevap yazıp soruyu uplamayın boşuna.

14 mayıs 2019 13:24