regl iken korunmasız cinsel ilişki?

hamile kalma olasılığım ne ya? benim arkadaşım ovülasyon dönemlerini takip edip ona göre kondom kullanmıyordu ve hiç de bir sorun yaşamadı, benim bu derece düzenli değil ama regl iken olasılık ne bilen süslüm var mı

1. Regl döneminde içime bosalmasina izin verdiğim için hamile kaldım diğer zamanlar korunuyorduk dikkatli ol

16 temmuz 2022 16:13

2. Hiç bir korunma yöntemi bile %100 değil iken korunmadan nasıl bu şansı düşüreceğinizi düşünebiliyorsunuz şaşırdım doğrusu.

16 temmuz 2022 16:38

3. Bazıları salçalı sever.

16 temmuz 2022 16:55

4. 1. sistit garanti

2. hamile kalma olasılığı var ama oldukça düşük

16 temmuz 2022 17:10

5. a3 biyolojik olarak imkansız gibi geliyor çünkü kulağa, merakını gidereyim, mantıken yumurtalık yokken nasıl hamile kalayım diye düşündüm aq

16 temmuz 2022 17:13

6. yumurtalık yokken mi? ssjxdhsgsgsga

16 temmuz 2022 20:54

7. Krdşm yumurtalıkların olmasa regl olmazdın hamile de kalmazdın yumurtadır o

16 temmuz 2022 22:43

8. Yalnız bazı nadir durumlarda o döllenmemiş yumurta döllenebiliyor regl döneminde. Çevremde hamile kalmaya çalışan bir kadına regl döneminde ilişkiye gir diyen doktor olmuştu. Ne kadar doğru bilemiyorum.

16 temmuz 2022 22:56

9. özsaygıyla alakası yok, kendisi bana bile teklif etmedi zaten ben istiyorum, doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacaktım fakat çok şehir değiştirdim bu sıralar diye jinekoloğa gidip istemedim, ben de sormak istedim burda. bence kadınların da isteklerinin olabileceğini en yakın zamanda kavramamız gerekiyor, bu arada ikimiz de ne nikah ne de çocuk düşünüyoruz dolayısıyla çocuk bakmak söz konusu bile değil, gelen yanıtlardan ve araştırmalarımdan sonra ben de korunmaya karar verdim, doğum kontrol hapı şart gözüküyo mlsf

17 temmuz 2022 03:18

10. a7 uzak mesafe ilişkisi değiliz son zamanlarda şehir değiştirdiğimi ve bu yüzden bu sıralar başlamadığımı söylemişim zaten, okuduğunu anlamıyorsan problem senin kanka lol. Kimi nerden linçlesek diye arayıp bulmaya çalışarak eziklik kompleksinizi gösteriyorsunuz sadece, özellikle de sen, diğer süslü en azından düzgünce konuşuyor. Saygısız

17 temmuz 2022 14:05