rengi koyu gelen fondöteni her seferinde nemlendiriciyle karıştırmak yerine kökten çözebilen var mı?

damlalıklı bir şişede, içine istediğimi katabilirim. renk açıcı damlalar fondötenden pahalı:(( mat bitişli, kapatıcı bir fondöten ve ben daha nemli pudrasız olmasını istiyorum zaten. içine yüz nemlendircisi eklesem ya da güneş kremi?

1. Lens suyu damlatarak açan vardı. Hazırda varsa deneme yapabilirsiniz.

9 nisan 2019 22:57

2. içine essence'in fresh&fit gibi bir bazı varsa biraz nemli ve kendinden ışıltılı (simli değil ama) onu ekle azıcık da açık gelen ya da normalde kullandığın fondöten bb krem ya da likit kapatıcı artık ne varsa elinde koyup güzelce karıştır tamam.

9 nisan 2019 23:05

3. anonim 1, lens suyum yok maalesef:(

anonim 2, hangi markadan bahsediyorsunuz? 2 sene önce 6 liraysa şimdi 20 liradır büyük iht:/

anonim 3, tam da o bazı almayı düşünüyordum bu fondötenden bağımsız olarak. aldığımda deneyeceğim. içine başka ten ürünü eklemeden onu eklesem olur mu?

10 nisan 2019 19:09

4. hepinize teşekkür ederim bu arada:)))

10 nisan 2019 19:09

5. tek başına rengini açmaz sadece bitişi daha nemli daha doğrusu ıslak dediğimiz türde olur. rengini açmak için bir ten ürününe ihtiyacın var. rica ederim.

10 nisan 2019 19:17