robotx lazer epilasyon deneyimleyen oldu mu? memnun kaldınız mi?

olumlu ve olumsuz yönleri nedir

1. Süslüm bugün ben de (link: https://www.suslusozluk.com/soru/robotx-lazer-epilasyon-deneyen-var-m%C4%B1-ipl-olup-olmad%C4%B1%C4%9F%C4%B1-tart%C4%B1%C5%9F%C4%B1lm%C4%B1%C5%9F-ama-kesin-bir-%C5%9Fey-bulamad%C4%B1m-ben Bu soruyu) sordum ama yanıt gelmedi :/

10 ağustos 2020 22:04

2. Cihaz yeni ve hakkında pek yorum yok süslü

10 ağustos 2020 22:17

3. Süslüm bugün kadınlar klubunde bununla ilgili açılmış bir başlık gördüm okudum ve hiç tatmin etmedi sanırım kimse memnun kalmamış şimdi bulursam atarım linkini. Ablam bi güzellik merkezine gidiyor kiz demiş ki cihaz yeni herkes çok memnun işte kisa sürede tüyleri döküyor. Ben de ona makine ismine bak araştıralım öyle kaydol dedim. Bana sormadan kaydolmus o yazılanları okuyunca dedim inşallah parası boşa gitmez. Önemli olan hemen dökmesi değil ki bütün makineler öyle ya da böyle döküyor bakalım sonrasında çıkacak mi. Bu dediğin gibi yeni olduğu için pek fikri yok insanların

10 ağustos 2020 22:21

4. Bak süslüm deneyimleyenler (link: https://www.kadinlarkulubu.com/amp/threads/robotx-hibrid-alexandrite-lazer-2019.1134374/page-2 Burda) yazmış

10 ağustos 2020 22:24

5. Ben denemekten vazgeçtim ama umarım ablanız iyi sonuç alır. Yanıtınız için teşekkürler:)

10 ağustos 2020 22:37