roza ( gül ) hastalığı için elidel kullanan ve etkisini gören var mı bir de doktorunuz nasıl bir tedavi izledi yardımcı olur musunuz ?

1. otoimmun bir hastalık olduğu için gluteni kesin. internette araştırırsanız bu tür hastalıkları ortadan kaldırdığını görürsünüz geçmiş olsun :) instagramda sağlıklı yaşıyoruz sayfasını öneririm

4 nisan 2019 00:22

2. ilk defa duyuyorum bir bakacağım daha fazla bilginiz varsa paylaşır mısınız acaba özellikle u besinden uzak durun, şu ürünleri yüzünüze vs sürmeyin gibisine...

4 nisan 2019 00:29

3. peki ben otoimmün hastalık olup olmadığını nasıl anlayabilirim hangi bölüme gitmem gerekiyor testle anlaşılan bir şey mi internette lupustan tutun aidse kadar bi çok hastalık var çok korktum şu an diğer otoimmün hastalık belirtileri de var ben de alerji, baş ağrısı, sisli beyin ve dahası ? ne yapmam lazım.... teşekkürler şimdiden lütfen cevap verin

4 nisan 2019 00:36

4. Süslü kullanmadım korkmamanı söylemek için geldim. Nedeni bilinmiyor bagırsakta bulunan bir bakteriden kaynaklı olduğu düşünülüyor zaten bi çok çeşidi var. Bağışıklık sistemi ile alakalı sanırım. Geçmez diye korkma. Bana ilk teşhis konulduğunda antibiyotik vermişti mesela doktor. Doktorlar özellikle devlet hastanesindekiker çok olumsuz konuşuyor geçmez falan diye öyle düşündükçe daha çok stres olup kızarıyor insan:) stresten uzak dur, baharatlı yiyecekleri kes, çiğ kuruyemiş tüket, cilt bakım ürünlerin eczanede satılan markalar olsun, yaz kış güneş kremi kullan. Benim tavsiyelerim bunlar:)

4 nisan 2019 01:07

5. Süslüm çooook teşekkürler çok saol içimi o kadar ferahlatrın ki allah da seni mutlu etsin... önerebileceğin ürünler var mı yüz için acaba zahmet olmazsa yazabilir misin

4 nisan 2019 01:16

6. Süslü bende de cıkmıştı 1,5 sene önce ve doktorum bunun stresten kaynaklandıgını söyledı :( bi ilaç yazdı eczane yaptı onu karışım gibi bi sey onu sürüyordum süreklı ve bebek sampuanıyla yıkan demişti sonra geçti. Ben esenler güney hastanesınde kaşif beye gitmiştim . Bakar bakmaz stresten dedi bir de ...( gerçekten o dönem inanılmaz her seyı kafaya takıyordum)

4 nisan 2019 02:35

7. teşekkürler son süslüm izmirdeyim o doktora gidemem ama içim rahatladı çok saolsun

4 nisan 2019 10:18

8. sevgili süslü öncelikle geçmiş olsun.

doktor olmadığımız için net birşey öneremeyiz belki ama daha basit anlamda kendim için olumlu olan bir kaç durumu belirtmeye geldim. öncelikle süslü arkadaşlara katılıyorum, otoimmün rahatsızlık varken daha da rastlanabiliyor böyle durumlara.

*öncelikle stresten ve sert temizleyicilerden uzak dur.

*bol bol probiyotikli yoğurt ye ya da eczaneden aldığın toz probiyok takviyelerini su, meyve suyu vs. gibi şeylere karıştırıp iç bu zaten normalde de yapmamız gereken şeylerden biri, bu yararlı bakterileri arttırmak faydalı oluyor.

*niasinamid+çinko içerikli temiz ürün bulabilirsen akşamları onu kullan düzenli olarak.

*şeker,gluten vs.gibi alejrenleri azaltabildiğin kadar azalt. tabii ki yiyoruz ama aşırıya kaçmamalıyız.

*kesinlikle güneş kremi kullan.

ben ilerleme sağladım açıkçası.. bırakınca tekrarlayabilir ki daha başındayız, rutini düzgünce sürdürebilirsek baya fayda görmeye devam edeceğimize inanıyorum. sevgiler.

4 nisan 2019 11:57

9. Yüz için ben la Roche posay nemlendirici kullanıyorum effaclar jelini de temizlik için kullanıyorum. Krem temizleyici çıkarmış ona geçmeyi düşünüyorum. Güneş kremi olarak doktor solante acnes önermişti ama ciltte bi beyazlık bırakıyor daha iyisi mutlaka vardır:)

4 nisan 2019 15:29

10. internette otoimmun hastalık hakkında araştırma yaparsanız bi çok hastalığın migrenden fibromiyaljiye kadar otoimmun olduğunun görürsünüz. instagramda pinoeasthealty ve sağlıklıyaşıyoruz tavsiye edebileceğim hesaplar dediğim gibi

5 nisan 2019 01:42