ruh eşinizi bulduğunuzu düşünüyor musunuz?
4 yıllık bir ilişkiden çıktım eylül ayında... ama ilişki maalesef öyle aniden bitti gitti değil, çok uzun zamandır zaten uzatmalardaydık, aşkımız bitmişti. onunla bir kafesin içerisindeymişim gibiydi. kasım gibi de birisiyle tanıştım, yoğun hisler hissettim o da yaşadı, itiraf etti ancak sonrasında yalnız kalmak istedi, ilişki istemedi dört ay sonrasında görüşmeme kararı aldık. ancak onunla kafesimi kırmışım ve var gücümle kanatlarımı açmışım gibi uçmaya başladım. o da beni uçarken izledi ve benimle uçma arzusunu gösterdi. bu da beni düşündürüyor. sizde de oluyor mu? ruh eşini bulmak nasıl olur ki, ruh eşinin geldiğini nasıl anlarsınız? ben en son bahsettiğim kişiyle inanılmaz bir çekim yaşadım, kadersel bazı çekimler oldu, işaretler gibi mi desem bilemedim... garip bir his sözcüklere dökemiyorum. ancak ondan çok adım göremedim, benden önce üç yıl boyunca yalnız kalmış, bocaladı o da haliyle. sizin böyle ruh eşinizi çağırma, ruh eşinizi hayatınıza çekme gibi girişimleriniz oldu mu? ya da şu an birlikte olduğunuz kişinin ruh eşiniz olduğunu düşünüyor musunuz? siz nasıl anladınız en önemlisi onu merak ediyorum belki bir vesile olur ve ben de hislerimi anlamlandırabilirim. teşekkürler şimdiden :)