1. dostum kesinlikle konuş.seni birine benzettim hiç şurada yaşadın mı vs yardır.yalnız olduğu bir anda, sakin ol kaybedecek birşeyin yok herhangi bir soru sorup konuşmayı başlat
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
sürekli bakışıyoruz ama devamı gelmiyor?
süslüler okulda biri var, dediğim gibi aramızda bir şey oluştu bakıyoruz ediyoruz liseli utangaç ergenler gibi. mesela dersimin olduğu sınıfa gelip bir şeylere bakıyor sıranın altında bir şey kalmış gibi ama baktım o sınıfta dersi bile yok. sevgilisi mi var diye küçük bir araştırma yaptım yokmuş. o hep arkadaş grubuyla benimse iyi arkadaşım yok çoğu zaman yalnızım, benim yaş 23 bu arada onu bilmiyorum. soğuk duruyor da olabilirim bilmiyorum ama sıkıldım artık bak bak nereye kadar. geçen yine sınıfıma geldi biri gazlasa konuşacaktım neredeyse. hem içim pırpır ediyor hem de çok saçma bi durumun içinde kalmış olmaktan memnun değilim. siz olsanız konuşur muydunuz? konuşsanız ne derdiniz mesela? uzun oldu okuduğunuz için teşekkür ederim :(
- cevaplar
| göz rengi: | açık kahverengi |
| saç şekli: | dalgalı |
| saç tipi: | normal |
- şikayet et
2. birine benzettim deyince aklıma geldi, burak denize aşırı benziyor :dd vize haftası önümüzdeki hafta. bazen "bi kere de benim için çabalasınlar" diyorum ama iletişim kurmaı da çok istiyorum şu an onunla, sanırım konuşacağım^^
- şikayet et
3. burak deniz'de yakışıklı çocuk hea hasgghd.amaan karşı tarafı beklersen ohooo bir bakmışsın kep atıyorsun.tavsiyesim dostum beklentiyi minimumda tut her zaman mutlu olursun :d konuşunca güncelle burayı merak ediyoruz sonra :d
| cinsiyet: | kadın |
| cilt alt tonu: | warm |