sürtünme sonrası gelen tuhaf sıvı?

sevgilimle sürtünerek ilişkiye girdik ama sadece sürtünme oldu, başka bir şey yok. kendisi de boşaldı ama üstüme bir şey gelmemişti. sonraki sabah kalktım ve bir şey yapmak için eğildim, kalktığımda vajinamdan bayağı bir sıvı geldi. ama böyle akıntı gibi değil, sanki o sıvı içinde bekliyormuş da birden çıkmış gibi. sanki orada duruyormuş da birden dökülmüş gibi bir hisle geldi. az da değildi bu arada. bu hep olan bir şey mi ve neden oldu? bir tahmininiz var mı, ya da başınıza geldi mi? cidden hiçbir fikrim yok. bu konularda biraz bilgisizim, soracak birini bulamadım. internette aradım orada da bulamadım. o yüzden size sormak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Hamile kalmışsın g.olsn

23 aralık 2023 15:51

2. Sürtünürken mi boşaldı, vajinana yakın falan mıydı acaba

23 aralık 2023 15:52

3. Muhtemelen zevk suyunuzdur.bazen çok zevk aldığım zaman ertesi sabaha da devam eden akıntım olur benim de.

Bu arada sürtünme yoluyla sadece sürtünmüş olur zevk alırsınız.ilişkiye girmiş olmazsınız.

23 aralık 2023 17:12

4. Yumurtlama döneminde oluyor bu bana baya hisediyorum gelen akıntıyı, ama akıntı sıvı değil jel oluyor.

23 aralık 2023 23:27

5. @anon 2 evet boşaldı ama sıvı içimden çıktı, yani dünden kalan bir şey olduğunu düşündürmedi bana. ve birden oldu böyle, kendini hissettirecek bir miktardaydi ayrıca.

25 aralık 2023 13:10