süslüler çok acayip fetisleri olan birini tanidiniz mi?

3 aydir tanıdığım bir erkek var, çok değişik fetisleri varmis.. özellikle bdsm tarzi seven adamlarla birlikte olan tanisan tanisinca kaçan süslü var mi aramizda?

1. Ne fetisi varmış onu yazaydin

25 şubat 2025 23:44

2. Yazayim tabi süslü

Sözlük buna hazır mı bilmiyorum ama

Scat- pissing denilen olaylara ilgisi var resmen..

Fetiş vs konusu açıldı alkollüykenBen bilerek açık fikirli olduğumu soyledim ve döküldü kendisi.. bu kadarini beklemiyordum

Sahiplik kölelik vs diyor, master slave iliskisi

Aramizda denk gelen oldu mu, veya kadin olark da aramızda bu tip seylre ilgi duyan var mi?

Veya denk gelen varsa, cok merak ediyorum nasil insanlardı, iliskiniz devam etti mi vs vs

25 şubat 2025 23:49

3. Birlikte oldugu sevdigi kadinin hicbir seyinden tiksinmemek her seyine sahip olmak vb seyler söylüyor

Asla tiksinmezmis ayri bi bağ olusuyormus vs

Biraz arastirdim bu bdsm kafalari baya değişikmis hic bilmedigim 1 dunyaymis

Maddi durumu falan asiri iyi bu arada, en iyi okullar vs

her seyi yasayinca sapitti galiba

25 şubat 2025 23:51

4. erkeğin en usturuplusu bile güvenilmez bir canlıdır, hele bir de ortak arkadaş vs gibi bir güven unsuru yoksa çok hızlı uzaklaşın bence.

25 şubat 2025 23:59

5. Arkadaş ortamindan taniyorum süslü

Ben açık fikirliyim her seyi denemeye açığım vs dedim dökülsün diye, o da anlattı

Ama garipsedim baya, iliskiye devam edeyim mi diye sormadim.

Sizin böyle insanlarla tanışma deneyimleriniz oldu mu merak ediyorum denk geldiniz mi veya kendisi ilgi duyan süslü var mi aramizda ?

26 şubat 2025 00:01

6. Tanıdım.çok baskın bir karakterim var o yüzden birisi anonimden kölem olmak istediğini falan yazmıştı ben de inanmayıp trollemistim xd benim asla ilgimi cekmeyen bir olay mlsf ne domine ederim ne de edilirim cok ayrı bir kafa yani ugrasilmaz.

26 şubat 2025 00:07

7. benim eski sevgilimle bdsm'ye göz kırpan, bağlamalı mağlamalı bayağı sert bir seks stilimiz vardı. ama işemeli sıçmalı şeyler big no

26 şubat 2025 00:09

8. Anonim 4 süslü günlük hayatta baskin tiplerin iliskide de oyle olduğunu ya da bazen tam tersi itaatkar pozisyonda olduğunu okudum araştırırken sende hic yok mu

Misal sirket yönetip cinsellikte beni ez ustume işe bilmem ne diyen tipler varmış yabancı forumlarda fln dolu yorum var..

Neler dönüyor serhat dedim ya

26 şubat 2025 00:09

9. Anonim 5 süslü , itaatkar rolde miydiniz?

Bağlanmayi ben de seviyorum da ötesi yok ya

26 şubat 2025 00:11

10. Bok yemiştir çiş içmiştir bu için alacaksa oyna devam