yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    10 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    süslüler, amele yanığını daha hızlı nasıl geçirebilirim?

    merhaba süslüler, bacaklarımı almaya üşendiğim için bayramda pantolon giymiştim ve kremim bana göre çok pahalı olduğu için sadece yüzüme güneş kremi kullanıyorum. iki gün önce yorgunluktan balkondaki kanepede uyuyakalmışım ve kremin etkisi geçmeye başlamışken uyandım. olive bir ten rengim var ve çok hızlı bronzlaşıyorum, güneşte 4 saat falan kalmışım vantilatör olduğu için ve kollarım hep yanmış ama amele yanığı olarak. acaba amele yanığını daha hızlı nasıl geçirebilirim, önerdiğiniz kremler veya yöntemler var mı? şu an o kadar bacak ve kol & yüz rengim farklı ki diz üstü elbise giyeceğim, giyemiyorum

    1. bacaklarımdaki kıl sizi iğrendirmeseydi atardım ama lazere gittiğim için kıllarım dokunamıyorum, 5 aydır da karantina yüzünden gidemedim.

    3 ağustos 2020 10:21

    2. benimki aldırtmıyor neden bilmiyorum

    3 ağustos 2020 10:26

    3. kolumu bacağımın yanına koydum, güneşte kalanla normal olan anlaşılsın diye

    3 ağustos 2020 10:27


    4. Bi 4 saat de bacaklarınızı güneşte bırakın

    3 ağustos 2020 10:32

    5. gerçekten çok zekisiniz a3 teşekkür ederim. normalde bu takacağım bir şey değil ama lazerde ne kadar açık renk o ladar hızlı sonuç alınıyor. gerçekten, birisi daha hızlı sonuç elde edebileceğim bir şey biliyordur da yardım eder diye bakıyorum, her taraf dalga geçmeye çalışan insanlarla dolmuş. haftaya lazere gideceğim ve sonra da elbise giyeceğim ama gidemezsem giyemem, soruyu da bu yüzden sordum.

    3 ağustos 2020 10:36

    6. Soru sahibi, lazercin seni kazıklıyor olabilir bu arada. 1-2 mm den uzun kıl olunca, neredeyse tüm enerjiyi kıl boyu emiyor. Kıl köküne yeterli güç gitmemiş oluyor.

    3 ağustos 2020 10:40

    7. Ayrıca kendinizi iyi ifade etmemişsiniz. Sorunuz "her yerim farklı renkte, elbise giyemiyorum" diye bitmiş. Lazer seansına gidemiyorum diye bitirmemişsiniz.

    3 ağustos 2020 10:42


    8. ben mi yanlış görüyorum ama bu sizin tabirinizle "amele yanığı" değil. baya baya bronzlaşmışsınız. yanık kızarıklığı olsa öneri de bulunacağım ama bronzlaşmış teni eski rengine geri döndüremeyiz hemen, kışa doğru açılır ten renginiz. Bronzlaşmaya da yanık diyeni ilk kez duydum.

    3 ağustos 2020 10:51

    9. Süslü bence abartıyosunuz. Ben kışın buğdayım yazın da esmerim. Çünkü aşırı aşırı hızlı bronzlaşıyorum ve çok sıcak bir yerde yaşıyorum. Bacaklarım daha beyaz, kollarımsa hep daha koyudur. Kendimi bildim bileli de böyledir, yıllardır elbise giyerim burda sorun tam olarak ne anlayamadım?

    3 ağustos 2020 10:53

    10. Bacaklarınıza bronzlaştırıcı renk veren ürünlerden sürün, kollarınızı da güneşten korumaya çalışın ki daha fazla yanıp bronzlaşmasın.

    3 ağustos 2020 23:00