süslüler annemle kavga ettik gerçekten sinirim çok bozuldu ?

sabah 10.30 da uyandım, regl olduğumu karnımın çok ağrıdığını ağrıdan 6.30 da uyandığımı baya bir süre uyuyamadığımı söyledim kendisine. bir şeyi değiştirmek için küçük bir alışveriş merkezine gitmem gerekiyordu fakat bu gün temizlikte yapacağız, kahvaltı ettik odamı topladım hatta otobüsü beklerken odamın tozunu vs aldım boş oturmamak adına. her neyse otobüsüme göre çıktım evden tam o ara babam mesaj attı x alışveriş merkezine gidin geçen ayırtttığımız şeyleri halledin diye. ben de otobüse binmedim annemle konuştum babam böyle söylüyor dedim o da tamam eve gel gidelim dedi. ev ile otobüs durağı bir karşı kaldırım maksimum 2 dakika sürer eve gitmem yani. eve geldim karnım o kadar ağrıyor ki odama geçip yatağıma oturdum. ben daha evden çıkmadan telefonda teyzemle konuşuyordu hatta toz vs alırken konuşuyordu hep her neyse. karnımın ağrısından zaten canım o kadar acıyor ki oturduğum yerde kaldım. sonra telefonu kapadı herhalde odamın önüne geldi bende e hadi çıkalım hazırlan hemen gidip gelelim dedim çünkü işimizi hemen halledip temizlik yaparız diye düşünüyodum. bağırmaya başladı işte burda oturuyo musun sen mutfak kahvaltı sofrası daha toplanmadı ben ev bu haldeyken nasıl çıkabilirim diye. mutfağı topla diye tutturdu ben de diyorum ki sen ne yapacaksın ben mutfağı toplarken ben odamın yerini silip süpereyim sen mutfağı hallet iki yer çıksın en azından. ikimiz toplayacağız mutfağı işte ben senin geldiğini bile bilmiyorum sen burda oturuyosun vs dedi. süslüler babam mesaj atınca kardeşimi arayıp kendisiyle konuştum kendisi eve gel dedi benim eve gelmem 2 dakika kendisi 20 dakika daha telefonda konuştu nasıl benim eve gelmediğimi hesap edemez ya da gidelim tamam diye kendi söyledi zaten telefonu kapayıp mutfağı toplayabilirdi. regl oldum duygularım her şey altüst oldu zaten böyle bi şey yaşanınca da ağlamaya başladım bu sefer de noldu sevgilinle mi kavga ettin sen bu olayı bahane tutuyosun ağlamak için belli sevgilin sana sktiri çekmiş falan demeye başladı. mutfağa geçtim telefonu kapayabilirdin işte niye ikimiz aynı yeri topluyoruz birimiz başka bi şey yapabilirdi dedim arkamı döndüm masaya ilerliyordum tişörtüm çekip kapıya doğru itmeye çalıştı falan istemiyorum senin hiç bir şeyini ben kendim yaparım benim senin gibi kızım yok sürtüksün sen cümle alem biliyor dedi. iyice ağlamaya başladım odama geçip gelip gidip 1 senen kaldı 1 sene sonra bu evden defolup gideceksin seni çekmeyeceğin ben zaten görüp görebileceğin rahmet bu olur sürünmeye mahkumsun şekilde söylendi durdu. ben mi çok abartıyorum diyorum ama şu laflardan sonra abartıyormuşum gibi hissetmiyorum. şu durumu düzeltme imkanım yok di mi süslüler, ben kötü bir şey mi yapmışım ya da söylemişim? birde tişörtümden çekerken geri geri gidince bıraksın diye kolunu ittirmek istedim tırnaklarım uzun biraz vurur gibi oldu aynada koluna bakıp iz olmuş gibi davranıyor. babama gösterip beni farklı yansıtacak biliyorum. bir anne neden kızına böyle davranır süslüler? ben de annemle arkadaş gibi olmak istiyorum ona ne yapmış olabilirim ki böyle davranılmayı hakedeyim. uzun oldu kusura bakmayın biraz içimi dökmek istedim.

1. Hepsini okuyamadım ama bire bir benim annem. Ben onu bir doktora götüremedim nolur sen kendi anneni götür.

29 temmuz 2020 14:31

2. Anonim 1 süslü o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Bana resmen düşmanıymışım gibi davranıyor. Bu evden gittiğinde bir daha hayatıma giremeyeceksin, inşallah geberirsin falan diyor. Herkes ölecek ki zaten falan diyorum yüzüme bakıp hırslı hırslı inşallah geberirsin diyor.

Anonim 2 sanmıyorum süslü. Benim annem de gitmez doktora. Kendim psikiyatriste gittim ama gerçekten büyük sorun ben de değil annemde, bunu hissediyorum. Ben de o öyle söyleyince ters tepkiler ya da davranışlar sergiliyorum bilerek ama artık boşverme gücüm kalmadı.

29 temmuz 2020 14:37

3. Anonim 3 biz hiç arkadaş gibi olamıyoruz süslü. Ne yapsam söyleyecek, eleştirecek bir şey buluyor. Yemek masasında yemek yerken bile çok yedin, hımbıl ve kambursun diyor. Bu kadar nefret etmesinin sebebini asla anlamıyorum.

29 temmuz 2020 14:39

4. Süslü, anneniz size inşallah geberirsin diyor siz de ona herkes bir gün ölecek mi diyorsunuz? Fazla mı iyi kalplisiniz yoksa troll mu cozemedim

29 temmuz 2020 14:40

5. Ben kendi annemden gizli psikiyatriste gittim. Öğrendiğinde paramızı niye böyle şeylere harcıyorsun diye olay çıkardı. Sen de git dediğimde dayak attı.

29 temmuz 2020 14:44

6. Anonim 1 süslü ben babama yansıtmak istemiyorum çünkü farklı anlatıp olayı saptırıyor. Bu olay olunca mesela babamı aradı mutfağı topla diyorum sen ne yapacaksın diye hesap soruyor bana dedi ama ben hani sen ne yapacaksın boş durmayalım ben odamı bitireyim sen orayı hallet falan demiştim. Ya da kolunda tırnak izi var mı diye bakıyor ki babama bana şöyle yaptı falan diyebilsin. Bir kere kuzenim bana ihtiyacım olan bir şeyi almıştı anneminde haberi vardı annem parasını ben veririm alsın demişti. Kız geldi bize, gittim para istedim kuzenime vermek için ve söyledim kuzenime vereceğimi babama benden sürekli para istiyor sağa sola harcıyor falan dedi. Babamla kavga ettim inandıramadım kendime kuzenim bile söyledi benim ne dediğimi ama inandıramadım işte. Bir kardeşim var ona iyi davranıyor hatta söylüyorum bazen çok üzülünce sen anca onu seversin falan diye. Kardeşimi çok seviyorum asla kıskanmıyorum ama bana da çocuğu gibi davransın istiyorum.

29 temmuz 2020 14:46

7. Anonim 5 çok ağrıma gidiyor öyle diyince bende zaten herkes ölecek niye böyle diyosun ki falan diyorum hani kendimce üzülmemeye çalışıyorum, söylediğini takmamaya çalışıyorum. İyi bir tarafı yok ama iyi düşünmeye çalışıyorum yoksa kaldıramam süslü.

29 temmuz 2020 14:49

8. Anonim 1 süslü üniversite son sınıfa geçtim. Kpss için hazırlanıp atanmak istiyorum mezun olduğum gibi zaten ama bu konunun annemle alakası yok fakat annem atanıp atanmamam önemli olmadan bu evden gideceğimi söylüyor. Babam bir kere duydu bunu kimin evinden kimi kovuyorsun, sen benim için elsin ama o  canımdan kanımdan dedi ama gene de babam yokken söylenmeye devam ediyor. Erkek arkadaşım şehir dışında bazen kafam o kadar doluyor ki atanamasam bile o şehirde özel de öğretmenlik yapıp birlikte yaşarım diyorum kendi kendime.

29 temmuz 2020 14:59

9. Benim annem de böyle süslüm yalnız değilsin nolur çok üzülme...:(❤

29 temmuz 2020 15:35

10. kendi mutsuzluklarını sizin üzerinizden çıkarıyor inşallah tek başına yaşar o mutsuzluğu da anca öyle değişmeye karar verir. üzerinizden deşarj oluyor resmen. asla muhatap olmayn temizliğinizi de yapın susun boşverin kendi haline bırakın. normal değil o

29 temmuz 2020 16:19