süslüler büyük ayakkabı nasıl küçülür?

şöyle ki 39 numara giyiyorum ancak ayaklarım ince ve uzun. espadril gibi şeylerde bir türlü doğru ayakkabıyı bulamadım. az önce kargom geldi 39 numara espadril almıştım. parmak kısımları tam hatta neredeyse baş parmağım bükülecek ama bilek kısmı yürüdükçe çıkıyor ayakkabı sanki 42 almışım gibi. bunu nasıl daraltabilirim ya iade etmek de istemiyorum çok beğendim. ayakkabıcılarda falan var mıdır bir yöntem?

1. Evet ayakkabıcı altına tabanlık koyabilir, ya da sen tabanlık alıp koyabilirsin altına hem daha rahat olur. İçi jelli olan tabanlıklar da var çok rahat oluyor. Bazen ben özellikle bir numara büyük alıyorum, tabanlık koyup daha rahat edeyim diye.

26 kasım 2022 20:28

2. Ayağınız bucuklu olabilir mi süslü? Ya da incedir biraz. Ben de 36 giymeme rağmen senelerdir bağcıksız, espadrik, babet, loafer tarzi ayakkabı giyemedim. Büyük geliyor hepsi. İnce olunca da tabanlık falan o farkı kapatmıyor maalesef.

26 kasım 2022 20:47

3. a2 evet nadir de olsa bazen 38.5 giyiyorum ama genelde 39. mesela toms marka espadrillerim de 38 idi zamanında almıştım. bunları da çok beğendim evde topuklu ayakkabı için olan jel tabanlıklarımdan var onları denedim ama işe yaramadı. bir ayakkabıcıya gidip sorayım diğer tur tabanlarla olur muymuş diye :(

26 kasım 2022 21:44

4. Sana nike air max harika olur