yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    süslüler balık erkekleri nasıldır?

    yükseleni de terazi. ben ikizlerim. nasıl olur bu burcun erkekleri?

    1. Mental sağlığını önemsiyorsan kaç açıklamaya gücüm bile kalmadı.

    19 kasım 2023 11:11

    2. süslüm nedenn 

    19 kasım 2023 11:13

    3. Kaç demeye geldim. A1 açıklayamamış ben açıklayayım. 

    Tanıdıpım tüm balık erkekleri istisnasız ne istediklerini bilmezler, istemiyorum dersin sülük gibi yapışırlar, aaa galiba oluyor ya mutluyuz iyiyiz dersin melankolik bir havaya girerler garip garip davranırlar. 

    Çok fazla balık erkeği tanıdım ( akrep burcuyu ) ama iki tanesini anlatacağım hatta 3 olsun ikisinin allah belasını versin o kadar diyorum. İlkiiii arkadaşımdı ama yakın değildik benle yalnız görüşmek kahve içmek bir yerlere gitmek istedi hoş da adamdı ( bu arada çok eğlenceli olurlar inanılmaz sarar muhabbetleri ) meyse biz görüştük ben kendimi dünyanın en özel en güzel kızı gibi hissettim. Gözümün içine bakıyor ne diyeceğim ne yapacağım. Ertesi gün bana demez miii " arkadaşlığımız zarar görsün istemem" ne arkadaşlığı ya neyse ben tuttum kendimi engellemedim ama tavır da koydum. 2 ay sonra yine aynı tavırla benim ne kadar güzel olduğumu falan söylemeye başladı. En sonunda engelledim söylemekle yetinmiyor uyguluyor bide mesela iş yerine çiçek gönderiyor. İkincisi çok yakın arkadaşımdı. O kadar yakındık ki her şeyimizi bilirdik. Ne istediğini bilmeyen ayran gönüllü olduğunu konuşurduk. Kıza 3 gün aşkından ölemiyor gibi davranır 4. Gün ben bu kızı istemiyorum diye gelir bana zırlardı.  Bir süre hayatına kimseyi almadı bir akşam dışar çıkmıştık bana aşkını ilan etti. Sana aşığım demedi de beni görmeden yapamadığını falan filan. Biz o noktadan sonra farklk görüşmeye başladık çünkü arkadaş olarak mükemmeldik. Bana asla yalan söylemeyeceğini falan bilirdim. Mükemmel ilerliyordu. Gerçekten kendimi harika hissettiğim bir iletişimin içindeydik. Bir erkek nasıl davranmalıysa öyle davranıyordu. Bir hafta içinde bir şeyler değişti ve en son şunu deme noktasına geldi " her şey bazen çok güzel oluyor harika hissediyorum bazen tam tersi hayatım böyle mi olmalı emin olamıyorum" ya mk evladı biz arkadaştık niye içine ettin emin olamıyordun. Şuan her yerden engelledim. Üçüncüsü de dümdüz arkadaşım geçen gün sevgilisinden ayrılmış kızı üzme barışın motivasyon konuşması için 3-4 kişi toplandık. Durmadan diyor ki evet iyi hoş ama bazen öyle olmuyor. Arada bir dönüyor bana " senin gibi davransa keşke hiç şaka kaldırmıyor" diyor bana iş atıyor. Lan sevgilin o niye bana yaptığın salak şakaları kaldırsın diyorum " arkadaşlık da olmalı sevgililikte ya bak senle çok eğleniyoruz" diyor. En son dedim senin ağzına sıçarım ya kızın gönlünü al ya da hayatından çık dönüp dönüp üzme kızı. Bir de kafe işletiyor diyo ki burası çok özel " çalışırken durmadan vesvese geliyor" vesvese dediğin kafeye gelen kızlar mı? O vesvese değil senin gözü dışardalığın salak herif dedim. Gözüm dışarda olsa kızlarla konuşurum diyor. 

    Selahattin alinin içimizdeki şeytan romanındaki ömer de kesin balık burcuydu. Kızı onsuz yapamam yaşayamam diye evlenmek için kaçırdı. Ben boğuluyorum ölüyorum diye bıraktı. 

    Balık erkeğinden bir halt olması için senin de manyak olman onu zincirlemen ağlak zırlak ne istediğini bilmeyen ya da tam tersi romantik aşk adamı patlamalarına tahammül etmen lazım. Balığın salaklığından astrolojinin en manyak kadını akrebe yakıştırmışlar ama ben bile başedemedim bu büyümemiş ayran budalası salaklarla. 

    Mutlu olan vardır. Ama ben olamadım. 

    19 kasım 2023 11:54


    4. 1 tane balık sevgilim oldu. 1 hafta öncesinde aşırı güzel bir sürprizle doğum günümü kutladı, 1 hafta sonra ben yapamıyorum diyerek terk etti. Ayrıca aşırı manipülatifler. Haklı bile olsanız sonunda özür dileyecek noktaya geliyorsunuz. Ben teraziyim bu arada

    19 kasım 2023 13:36

    5. Yüzmeyi sever.akvaryumda bakılan türleri var

    19 kasım 2023 13:57

    6. Tüm su gruplarında var bence bu istediğinden emin olamama, kaybedince kıymete bindirme mevzusu işte orda devreye sizin ne derece manyak olduğunuz giriyor. Siz emin olmadığını söyleyen birine ebeveynmişçesine ilgi göstermeye isteksiz olduğu halde yüksek kalmaya devam edebilecek misiniz? 

    19 kasım 2023 14:01

    7. kanka tayyip balık burcu ordan hesap et ben bir şey demiyorum...

    19 kasım 2023 18:00